CC Assistant a trecut cu succes testul "Verified for Windows Server 2003"

Brasov - 20 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Testul 'Verified for Windows Server 2003' a fost dezvoltat de Microsoft pentru a testa dacă aplicaţiile comerciale pot rula cu succes pe platforma Windows Server 2003. Sistemul de gestiune a relaţiilor cu clienţii şi gestiune a cunoştinţelor - CC Assistant - a trecut cu succes acest test.

CC Assistant a trecut cu succes testul

Testul 'Verified for Windows Server 2003', efectuat de către o terţă parte independentă, Veritest, certifică interoperabilitatea produsului şi garantează că CC Assistant poate fi instalat cu succes pe Microsoft Windows Server 2003.
Aceasta se face prin intermediul unui mecanism de instalare robust, cu caracteristici de auto-reparare, care ajută la minimizarea conflictelor dintre componentele comune (partajate).
Testul garantează de asemenea, că aplicaţia va rula pe Microsoft Windows Server 2003 şi este foarte puţin probabil să devină instabilă.
De asemenea, aplicaţia îndeplineşte cerinţele de securitate de bază ale Windows Server 2003, iar clienţii sunt asiguraţi de posibilitatea unei dezinstalări fără probleme, dacă aceasta este necesară.
Competence Community Assistant este o soluţie software de tip CRM (Customer Relationship Management) şi KM (Knowledge Management), ASP ready, dezvoltată de Bit Software.
CC Assistant cuprinde 7 module perfect integrate între ele: Call&Incident Management, Problem Management, Configuration Management, Change Management, Hours Management, Opportunity Management şi un sistem de notificare: Smart Agents

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.
Localizată în Braşov, Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a relaţiilor cu clienţii şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaşională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/cc-assistant-a-trecut-cu-succes-testul-verified-for-windows-server-2003