Clienţii Socrate sunt mulţumiţi de produsele şi serviciile oferite de Bit Software

Brasov - 25 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

95% dintre clienţii Socrate sunt mulţumiţi de sistemul integrat de gestiune a afacerii dezvoltat de Bit Software.

Clienţii Socrate sunt mulţumiţi de produsele şi serviciile oferite de Bit Software

În fiecare an, Bit Software face un studiu pentru măsurarea gradului de satisfacţie al clienţilor săi privind produsul Socrate precum şi serviciile de implementare şi suport tehnic furnizate. Intervievând clienţii Socrate care au finalizat implementarea sistemului, sau care sunt în stadiul final al implementării, Bit Software îşi propune să vină în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor clienţilor săi pentru a putea furniza produse şi servicii de cea mai bună calitate.

Clienţii Socrate sunt mulţumiţi de calitatea sistemului în proporţie de 84%, consideră că Socrate răspunde la cerinţele de business din organizatie fiind mulţumiţi în proporţie de 94%, iar 82% sunt mulţumiţi de flexibilitatea (configurabilitatea) sistemului în modelarea schimbăilor intervenite în organizaţie.

Serviciile oferite de Bit Software sunt de asemenea foarte apreciate de clienţii Socrate, astfel gradul de mulţumire referitor la serviciile de suport tehnic este de 94%, la serviciile de analiză de business şi şcolarizare este de 83%, iar la serviciile de service desk este de 85%.

Gradul de mulţumire al beneficiilor obţinute după implementarea Socrate comparativ cu costurile implementării este de 96% în timp ce 97% dintre clienţi consideră Socrate o investiţie bună şi 88% dintre clienţi ar cumpăra din nou Socrate pentru a-şi gestiona activitatea.

Rezultatele studiului reflectă atât calitatea produselor şi serviciilor furnizate de Bit Software cât şi modul în care acestea sunt percepute de clienţi. În plus, rezultatele constituie premisa pentru îmbunătăţirea continuă a produselor şi serviciilor pentru a atinge obiectivele calităţii totale.


Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională (CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent marketing
info@bitsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/clientii-socrate-sunt-multumiti-de-produsele-si-serviciile-oferite-de-bit-software