Clienţii Socrate sunt pregătiţi pentru procesul de denominare

Brasov - 28 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Toţi beneficiarii sistemului integrat de gestiune a afacerii, Socrate, dezvoltat de Bit Software, sunt pregătiţi pentru procesul de denominare.

Clienţii Socrate sunt pregătiţi pentru procesul de denominare

La ora actuală, toţi clienţii Socrate au instalat versiunea actualizată a sistemului, care suportă procesul de denominare, conform programărilor făcute anterior. După instalarea noii versiuni clienţii au parcurs etapa de testare, conform instrucţiunilor primite, sub supravegerea echipei departamentului de servicii a Bit Software.

În plus, în perioada 30 iunie – 3 iulie Bit Software este alături de clienţii săi, susţinându-i în procesul efectiv de denominare cu un program special de asistenţă tehnică oferind servicii de Help Desk 24 din 24 de ore.

Versiunea actualizată a sistemului Socrate este în pas cu toate modificările legislative în vigoare, oferă o configurabilitate crescută, o interfaţă mai prietenoasă şi intuitivă precum şi deschidere pentru integrarea cu diverse alte aplicaţii specifice domeniilor de retail, distribuţie şi industria de proces.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoftware.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/clientii-socrate-sunt-pregatiti-pentru-procesul-de-denominare