Descoperiți aplicația mobilă SocratePontaje pentru construcții

Brasov - 3 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, IT&C

SocratePontaje este aplicația mobilă care permite introducerea pontajelor direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

SocratePontaje aplicație mobilă pentru construcții

SocratePontaje aplicație mobilă pentru construcții

Unul dintre obiectivele pe care ni le-am propus încă de acum câțiva ani a fost să oferim clienților noștri o soluție completă pentru companiile din construcții. Pentru automatizarea pontajului pentru angajații care lucrează pe șantier, am dezvoltat SocratePontaje, aplicația mobilă care permite introducerea pontajelor direct de pe telefonul mobil sau tabletă.

 

A trecut vremea condicilor de prezență și a foilor de pontaj pe hârtie. SocratePontaje este o aplicație foarte intuitivă şi uşor de folosit, potrivită pentru companiile din construcții indiferent de mărime. Aceasta funcționează atât online, cât și offline, având o interfaţă prietenoasă. Aplicația se integrează nativ cu SocrateCloud și se poate integra printr-un API cu orice soluție ERP, software de project management sau soluție de salarizare.

 

SocratePontaje schimbă jocul!

         

    - Înregistraţi pontajele în timp real, de pe orice dispozitiv mobil (Android, iOS) 
    - Păstraţi evidenţa timpului lucrat pe proiecte, faze, subfaze și activităţi 
    - Obţineţi rapoarte cu ore de lucru precise și detaliate pe fiecare angajat 
    - Eliminaţi erorile și omisiunile rezultate din evidenţa orelor pe hârtie  

Cine poate folosi aplicaţia? 

Aplicaţia este destinată șefilor de șantier sau șefilor de echipă, celor responsabili cu evidenţa orelor lucrate.

Cum se poate accesa aplicaţia? Aplicaţia se accesează de pe orice dispozitiv mobil, telefon sau tabletă, conectat la internet, indiferent de sistemul de operare.

Vedeți mai multe detalii despre aplicația mobila SocratePontaje sau solicitați o prezentare pe pagina dedicată: https://www.bitsoftware.eu/socrate-pontaje-aplicatie-mobila/ 

Soluțiile BITSoftware oferă funcționalitate completă pentru companiile din construcții 

BITSoftware furnizează soluții software pentru construcții, care asigură un management metodic, eficient şi responsabil al proiectelor de construcții și care asigură respectarea termenelor, a calității și bugetelor, în vederea maximizării satisfacției clienților și a profitabilității. 

 

SocrateERP asigură gestiunea eficientă a tuturor proceselor din companie: achiziții, managementul contractelor, costurilor, consumurilor, salariaților, echipamentelor și utilajelor, maximizând profitul printr-o execuție eficientă a fiecărui proiect și prin posibilitatea gestionării mai multor proiecte cu resurse mai puține, prin integrarea și automatizarea proceselor cheie. 

 

Împreună cu SocrateBI, soluția de Business Intelligence de ultimă generație, și cu SocrateERP pentru construcții aveți la dispoziție un instrument puternic de control și analiză prin intermediul rapoartelor special create pentru companiile de construcții, care oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor indicatorilor importanți. În plus, vorbind despre o soluție ERP flexibilă, fiecare manager are libertatea de a-și creea propriile rapoarte specializate, pe care le poate trimite și altor persoane de decizie din cadrul companiei care ar putea fi interesate. 

 

Soluțiile software pentru construcții de la BITSoftware pot fi achiziționate și cu ajutorul fondurilor nerambursabile puse la dispoziție de către Uniunea Europeana. Găsiți aici mai multe detalii despre buget și condițiile de eligibilitate: https://www.bitsoftware.eu/granturi-pentru-investitii-si-digitalizare-sprijin-pentru-imm

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 26 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 300 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/descoperiti-aplicatia-mobila-socratepontaje-pentru-constructii