[Invitație webinar] Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat

Brasov - 27 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, IT&C, Tehnologie, Retail

Vindeți mai mult, mai repede și mai profitabil cu Entersoft Retail. Îmbunătățiți rezultatele financiare și creșteți retenția clienților cu o soluție software dedicată

webinar retail

Webinar - Google Meet

Data: Joi, 30 mai 2024

Ora: 11:00

Durata: 1h

Vă invităm Joi, 30 mai 2024, de la ora 11:00, la webinarul “Entersoft Retail, soluția software pentru succes în retailul specializat”, eveniment dedicat retailerilor care vor să-și gestioneze mai bine magazinele.

Înscrierile se pot face aici: https://www.bitsoftware.eu/webinar-entersoft-business-suite-entersoft-retail-solutia-software-pentru-succes-in-retailul-specializat/

Dacă doriți să vedeți cum vă puteți optimiza activitatea cu Entersoft Retail, soluție utilizată cu succes de companii precum Pain Plaisir, Betty Ice, Calzedonia, Tommy Hilfiger, Chame, Dior, Elefant, Editura Litera, Grupul Editorial Corint, Intimissimi și mulți, mulți alții, vă așteptăm la webinar!

În cadrul webinarului veți afla cum puteți să:

- Gestionați întreaga activitate din magazin sau din lanțul de magazine

- Gestionați punctele de vânzare (POS). Aplicația suportă toate modalitățile de plată, cash, card, bonuri, cupoane, puncte, carduri de fidelizare

- Creați strategii de preț, liste specifice pe  magazine, produse, categorii de produs, acordați discounturi

- Profilați și segmentați clienții în funcție de criterii multiple (date geografice, demografice, cifră de afaceri, frecvența de cumpărare, mixul de produse etc.)

- Gestionați promoții, pachete promoționale, prețuri și etichete la raft

- Gestionați stocurile, reaprovizionarea în magazine, retururile

- Optimizați depozitele

- Gestionați activitatea financiar-contabilă

- Obțineți rapoarte și analize detaliate pentru Retail

Agendă:

- BITSoftware - Scurtă introducere

- Cele mai importante funcționalități Entersoft Retail pentru companiile de retail specializat

- Demo Entersoft Retail

- Povești de succes

- Q & A

Înscrieți-vă acum

Speakeri:

- Otilia Berlea - Product Manager Entersoft Business Suite

- Anca Cazacu - Marketing Manager BITSoftware

Pregătiți-vă întrebările despre cum vă puteți gestiona mai bine magazinul, iar noi vă vom răspunde live!

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 30 de ani de experiență, BITSoftware dezvoltă și implementează soluții ERP, CRM și BI de ultimă generație pentru diferite industrii, companii mijlocii și mari din sectorul privat. Ca parte a Grupului Entersoft, suntem acum unul dintre cei mai importanți furnizori de software de business din România, cu un portofoliu vast de produse.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/invitatie-webinar-entersoft-retail-solutia-software-pentru-succes-in-retailul-specializat