Konsta Splendid este mai competitivă cu Socrate

Brasov - 11 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Konsta Splendid gestionează cu Socrate, sistemul integrat de gestiune a afacerii dezvoltat de Bit Software, activitatea unui lanţ de 3 supermarket-uri în municipiul Mediaş, 2 depozite en-gross, o divizie de distribuţie, şi pregăteşte deschiderea unui nou supermarket în municipiul Sighişoara.

Konsta Splendid este mai competitivă cu Socrate

Doamna Anca Stancu, IT Manager la Konsta Splendid, explică: "Aveam nevoie de un program care să ne ofere posibilitatea de a comunica între punctele de lucru, între punctele de lucru şi sediul central, care să acopere toate cele trei tipuri de comerţ practicate de firma noastră şi să ne ofere posibilitatea de a obţine informaţii cât mai exacte şi cât mai rapid, fără a fi nevoie să apelăm la alte mijloace de comunicaţie. În momentul în care am avut primul contact cu Socrate ne-a fost clar că aceasta era soluţia pe care o căutam."

Soluţia oferită de Socrate acoperă activităţile operaţionale prin modulele Cumpărări, Preţuri, Vânzări, Socrate POS (modul care face legătura între Socrate şi programul de POS), Comenzi furnizori şi Stocuri. Konsta Splendid foloseşte de asemenea modulele de Salarii şi Mijloace fixe, iar pentru managementul strategic, modulele de analiză decizională OLAP vin în completarea rapoartelor standard Socrate, şi oferă o viziune dinamică şi de ansamblu asupra afacerii.

Implementarea sistemului Socrate a fost rapidă şi luând în considerare faptul că exista un termen limită pentru deschiderea primului magazin, implementarea a fost finalizată în 30 de zile. Pentru următoarele magazine, prin stabilirea unei proceduri exacte, implementarea a fost mult mai uşoară, durata ei fiind de ordinul orelor.

Printre beneficiile aduse de implementarea sistemului integrat Socrate la Konsta Splendid se numără: un control mai bun şi o vizibilitate crescută asupra afacerii, eficienţă mai mare în desfăşurarea activităţii, organizare mai bună a activităţii, şi o competitivitate mai mare prin utilizarea unui instrument care permite luarea deciziilor in timp real.

"Planurile noastre de viitor sunt ambiţioase. Clar că nu o să batem pasul pe loc. Avem în vedere deschiderea a încă două supermarket-uri (la Mediaş şi la Sighişoara). Deoarece deţinem o reţetă de succes a acestora, evident că vom merge pe mâna lui Socrate", spune doamna Anca Stancu.

Socrate, sistemul integrat de gestiune a afacerii dezvoltat de Bit Software, acoperă toate ariile funcţionale ale afacerii printr-o suită de module perfect integrate şi prin instrumente performante de analiză decizională grupate în pachetele Financiar, Comercial, Producţie şi Business Intelligence. Socrate are la ora actuală 2 000 de utilizatori în peste 150 de firme din România care activează, în principal, în domeniile retail, distribuţie, industria de proces şi servicii.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software oferă soluţii complete de business, bazate pe cea mai nouă tehnologie Microsoft, menite să conducă la creşterea productivităţii şi eficienţei organizaţiilor şi la îmbunătăţirea continuă a acestora.

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/konsta-splendid-este-mai-competitiva-cu-socrate