Socrate de la Bit Software îmbunătăţeşte calitatea serviciilor oferite de Ion Moş clienţilor săi

Brasov - 4 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Ion Moş, unul dintre cei mai mari distribuitori de materii prime necesare fabricării mezelurilor, foloseşte Socrate, sistemul integrat de gestiune a afacerii dezvoltat de Bit Software.
Ion Moş distribuie o gamă vastă de condimente şi amestecuri de condimente, aditivi, membrane (naturale, colagenice, poliamidice) precum şi echipamente şi utilaje folosite în industria alimentară.

Socrate de la Bit Software îmbunătăţeşte calitatea serviciilor oferite de Ion Moş clienţilor săi

Ion Moş utilizează sistemul integrat de gestiune a afacerii, Socrate din anul 2001 coordonând şi eficientizând întreaga activitate a companiei. Socrate este implementat în departamentele de Vânzări, Marketing, Contabilitate, Producţie şi IT, atât la sediul central cât şi la depozitele din teritoriu cu care comunică prin replicare. Procedura de replicare este simplă şi nu necesită un efort deosebit, la ora actuală se face prin dial-up (la anumite filiale) şi prin internet (la altele), iar documentele replicate ţin în special de vânzări.
Ion Moş are în prezent 90 de angajaţi coordonaţi de la sediul central din Bucureşti, iar distribuţia se realizează cu ajutorul unei reţele de depozite deschise în 9 oraşe ale Romaniei: Alba Iulia, Baia Mare, Braşov, Constanţa, Galaţi, Paşcani, Râmnicu Vâlcea,Târgu Secuiesc, Timişoara.

„Beneficiile aduse de Socrate se regăsesc în îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite către clienţii noştri, datorată rapoartelor care pot fi obţinute mult mai uşor din sistem, obţinerea de informaţii mult mai exacte asupra stocurilor de marfă de la filialele noastre din ţară, cât şi creşterea vânzărilor datorită urmăririi mult mai uşoare a evoluţiilor pieţei în materie de vânzări. De asemenea, se pot face prognoze mult mai exacte asupra stocurilor de marfă care trebuie importate (cumpărate), în urma rapoartelor obţinute cu Socrate pe parte de vânzări versus cumpărări/import.” spune domnul Eugen Cărăgui, Marketing Manager al Ion Moş.

Pe parcursul celor 4 ani de când este utilizat, Socrate a fost îmbunătăţit permanent şi îmbogăţit cu funcţionalităţi noi, devenind astfel un produs matur şi rafinat, ceea ce a dus la creşterea utilităţii sistemului, şi în consecinţă a eficientizării activităţii firmei.

Socrate, sistemul integrat de gestiune a afacerii dezvoltat de Bit Software, acoperă toate ariile funcţionale ale afacerii printr-o suită de module perfect integrate, grupate în pachetele Financiar, Comercial, Producţie, şi prin instrumente performante de analiză decizională. Socrate are la ora actuală 2 000 de utilizatori în peste 150 de firme din România care activează, în principal, în domeniile retail, distribuţie, industria de proces şi servicii.

Despre BIT SOFTWARE

Bit Software este specializată în furnizarea de soluţii informatice de gestiune a întreprinderii pentru piaţa românească (Socrate) şi soluţii de gestiune a serviciilor informaţionale şi gestiune a cunoştinţelor pentru piaţa românească şi internaţională(CC Assistant), precum şi a soluţiilor de business intelligence (ProClarity).
Cornelia Crîşmăreanu
Asistent Marketing
info@bitsoft.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bit-software/socrate-de-la-bit-software-imbunatateste-calitatea-serviciilor-oferite-de-ion-mos-clientilor-sai