TeamSystem si BITSoftware invită companiile din IT la Digital Tour 2019

Brasov - 16 aprilie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Ești distribuitor de software sau de hardware? Ești integrator de sistem? Ești companie de IT&C? Schimbă-ți punctul de vedere și devino digital! TeamSystem împreună cu BITSoftware te invită la Digital Tour 2019. TeamSystem, companie de software leader în Europa și BITSoftware selectează parteneri de software locali prin intermediul unui program exclusiv în România.

Digital Tour 2019

Digital Tour 2019

Programul începe cu un tur de 4 evenimente ce vor avea loc în perioada 7 - 16 mai 2019. Conferințele vor avea loc pe tot parcursul dimineții la Camera de Comerț a fiecăruia dintre orașele de mai jos, cu scopul de a intra în contact cu potențiali parteneri din zonă.

Timișoara, 7 mai (10:00 - 14:00)

Cluj, 9 mai (10:00 - 14:00)

Iași, 14 mai (10:00 - 14:00)

București, 16 mai (11:00 - 15:00)

TeamSystem este una dintre cele mai importante companii de software din Europa cu venituri de peste 350 de milioane de euro, 1,3 milioane de clienți și peste 650 de parteneri de afaceri.

BITSoftware este una dintre primele companii de software din România, cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business (ERP, CRM, WMS și BI) și cu proiecte de succes în peste 70 de țări.

TeamSystem și BITSoftware lansează în România un program destinat dezvoltării unei rețele de parteneri care vor reprezenta grupul pe piață, Programul este adresat unui număr limitat și exclusiv de companii IT&C cu competențe demonstrate în implementarea soluțiilor software digitale și de management.

Partenerii selectați vor reprezenta TeamSystem si BITSoftware în regiunea geografică alocată și vor distribui soluțiile dezvoltate de aceștia. Programul TeamSystem Channel Network este orientat către companiile care doresc să trăiască o provocare importantă cu unul dintre cei mai mari actori europeni din sectorul IT&C, printr-un program exclusivist, cu locuri limitate.

Prin participarea la program, companiile de software, resellerii, integratorii de sistem sau distribuitorii de hardware și software vor avea următoarele avantaje:

O ofertă unică, capabilă să răspundă tuturor nevoilor companiilor și consultanților

Soluții inovatoare digitale și cloud fără concurență pe piață

Reprezentare exclusivă a TeamSystem și BITSoftware în zona de competență

Suport, instruire la toate nivelurile

Relație unică și randament economic

Conferințele se vor axa pe transformarea digitală a afacerilor utilizând cele mai bune soluții software cum ar fi: semnătura digitală, integrarea clientului digital, ERP, software pentru sectoare specifice precum sectorul vinicol, retail ... etc. Participanții vor descoperi care sunt beneficiile parteneriatului și strategia companiilor.

Guest speaker este Dan Mocanu care practică Blue Ocean Strategy, antrenor profesionist al Federației Internaționale de Coaching și fondator al Aperio® Executive Coaching și TimePal®. Acesta a demarat un proces de creștere personală și profesională cu peste 80 de companii locale și multinaționale și sute de angajați executivi. Dan a predat fizica în unele colegii din SUA și a lucrat ca software engineer și team lead la Microsoft în Redmond, WA.

Evenimentele vă vor oferi oportunitatea de a vă întâlni cu TeamSystem, BITSoftware și cu alți lideri locali din sectorul IT pentru a descoperi o gamă largă de produse inovatoare, de ultimă generație, oferite de acestea.

Turul Digital va oferi ocazia de a discuta cu reprezentanții și specialiștii noștri pentru a le solicita mai multe informații și, mai ales, pentru a descoperi oferte unice.


Pentru program și înregistrare la evenimente la evenimente, faceți click aici.

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 25 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 250 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.