BitDefender obţine certificarea Checkmark pentru Managementul Ameninţărilor de Securitate

BUCURESTI - 12 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

BitDefender® obţine din partea laboratoarelor independete de testare West Coast Labs prestigioasa certificare Checkmark pentru „Management Integrat al Ameninţărilor” prin soluţia de securitate BitDefender Total Security 2008. Această distincţie se acordă numai acelor produse care îndeplinesc şi, totodată, satisfac constant cerinţele unei combinaţii de certificări Checkmark al căror scop îl reprezintă asigurarea unei integrări eficiente a tehnologiilor defensive în materie de securitate a conţinutului.

Pe lângă certificarea “Managementul Integrat al Ameninţărilor”, BitDefender Total Security 2008 a primit şi certificarea Checkmark Anti-Malware. Aceasta include certificările Checkmark pentru câteva dintre tehnologiile BitDefender şi anume Anti-Spyware Desktop, Anti-Troian, Anti-Virus Desktop, dezinfectare Anti-Virus şi desktop firewall.

BitDefender Total Security 2008 oferă utilizatorilor o protecţie proactivă împotriva tuturor ameninţărilor de securitate provenite din utilizarea Internetului. Uneltele sale de mentenanţă a sistemului şi backup integrat sporesc viteza calculatorului şi vă protejează împotriva pierderii informaţiilor. La folosirea “modului de jocuri”, BitDefender Total Security 2008 ajustează setările de securitate pentru a reduce nivelul de încărcare al sistemului lăsând astfel loc liber unei sesiuni sigure de gaming.

“BitDefender continuă să ofere utilizatorii săi soluţii de securitate de cel mai înalt nivel, aşa cum certifică şi distincţiile primite de la laboratoarele West Coast – pentru Managementul Integrat al Ameninţărilor şi certificarea Checkmark Anti-Malware”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. “Certificările Checkmark se află în topul distincţiilor oferite tehnologiilor în domeniul securităţii datelor şi faptul că Total Security a câştigat opt dintre acestea este încă o dovadă a angajamentului nostru de a oferi comunităţii cele mai bune soluţii de protecţie proactivă”.

“BitDefender Total Security 2008 oferă o gamă largă de soluţii tehnologice pentru cele mai comune probleme de securitate, într-un produs uşor de configurat şi de folosit”, a declarat Matt Garrad, Senior Technical Manager, Laboratoarele West Coast. “Soluţia şi-a dovedit abilităţile în numeroase situaţii critice şi este larg răspândită printre utilizatorii casnici şi companiile mici şi mijlocii”.

Nou lansata soluţie BitDefender Total Security 2009 are la bază aceeaşi tehnologie ca şi versiunea 2008, care s-a clasat în mod constant printre primele 3 din lume în urma a peste 30 de teste internaţionale desfăşurate de organismele prestigioase de testare şi oferă aceeaşi protecţie proactivă antivirus, antispyware, antispam, firewall oferind protecţie eficientă împotriva tuturor ameninţărilor informatice.

Pentru detalii suplimentare despre distincţiile Checkmark primite de BitDefender Total Security 2008, vă rugăm să vizitaţi site-ul West Coast Labs.

Despre BitDefender

Despre BitDefender™
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de prevenţie proactivă a pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. Pentru informaţii suplimentare vă invităm să vizitaţi: www.bitdefender.ro.

Simona Bogdan
PR Manager Romania
BitDefender
sbogdan@bitdefender.ro