Solutii ortopedice

BUCURESTI - 1 aprilie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Cine nu urmareste constant site-urile cu tematica medicala probabil ca nu stie mai nimic despre problemele mari si nesfarsite cu care se confrunta cei care au dureri de spate sau, si mai grav, pe care le au cei care sufera de probleme la coloana vertebrala. Ca sa nu ii mai punem la socoteala si pe cei – enorm de multi – care au mari probleme cu somnul.

saltea ortopedica

saltea ortopedica

Pentru toti acestia, si nu numai pentru ei, exista acum, pe langa tratamentul medicamentos prescris de medic, si o piesa nelipsita de completare a mobilierului, care ii poate ajuta la fel de bine: este vorba de saltele ortopedice .

Un aliat de nadejde pentru toata lumea

Dar nu numai persoanele enumerate mai sus, ci cu totii avem nevoie de un somn odihnitor. Este absolut necesar sa ne odihnim bine pentru ca somnul sa isi poata indeplini functia sa de regenerare. Iar cum acest lucru depinde foarte mult si de pozitia corpului in timpul repausului nocturn, specialistii ne recomanda sa nu alegem prima saltea care ne iese in cale pe net sau in magazin, ci sa fim atenti la anumite criterii atunci cand dorim sa achizitionam saltele de pat.

Astfel, in momentul in care ne-am hotarat sa ne achizitionam o noua saltea, ortopedica sau nu, trebuie sa fim pe deplin constienti ca de calitatea acesteia va depinde pentru mult timp de acum incolo modul in care ne vom odihni noapte de noapte si, prin consecinta, va fi influentata direct si sanatatea corpului nostru per ansamblu pentru aceeasi lunga perioada de timp. De aceea este extrem de important sa stam de vorba cu un specialist in produse destinate somnului care ne poate oferi consiliere in alegerea celei mai potrivite saltele si nu numai.

Iata deci la ce trebuie sa fim atenti atunci cand facem o alegere de saltea ortopedica:

- starea de sanatate a fiecaruia dintre noi

- daca dormim alaturi de cineva sau singuri in pat

- daca exista diferente de inaltime intre noi si persoana cu care impartim asternutul

- daca exista cumva si diferente de greutate dintre noi si respectivul partener / respectiva partenera si cat de mari sunt aceste diferente

- daca avem alergie la ceva

- daca ne consideram o persoana friguroasa sau, dimpotriva, una calduroasa etc.

Saltele superortopedice

Este foarte important sa retinem insa ca, la fel ca toate celelalte produse, si saltelele ortopedice sunt de mai multe tipuri si calitati, fiecare dintre acestea putand sa ne imbunatateasca starea de sanatate intr-un grad mai ridicat sau mai scazut.

Astfel, pentru cei pretentiosi sau care pur si simplu sufera de actiuni mai severe ale spatelui, solutia o reprezinta saltelele superortopedice.

Aceste tipuri de saltele au calitate mult superioara tuturor celorlalte saltele, avand in structura o plasa de arcuri solide, care sustin cu fermitate orice persoana, indiferent de greutatea acesteia, in pozitia pe care si-o doreste.

Evident, pretul este mai ridicat fata de cel al unei saltele obisnuite, fiind insa proportional cu calitatea pe care o ofera si cu necesitatile pe care le satisface.

De aceea, este bine sa luam in calcul toate acestea inainte de a alege salteaua potrivita pentru noi.