A touch of Innovation

Locul desfasurarii: Hotel Novotel

Organizator: Biz Agency

A touch of Innovation

A Touch Of Innovation este un eveniment de inspiraţie, menit să aducă în prim plan ideile şi puterea pozitivă a oamenilor. Echipa Biz îşi propune ca poveştile spuse la acest eveniment  să transmită un mesaj esenţial pentru fiecare dintre cei prezenţi în sală: de fiecare dintre noi depinde să schimbăm lucrurile în jurul nostru.

Conferinţa va avea loc pe 24 noiembrie, la Hotel Novotel Bucureşti şi reuneşte profesioniştii care au reuşit să devină etalon în industriile în care activează.

Prima parte a evenimentului va aduce în prim plan ideea că schimbarea vine din interior, la fel şi creativitatea şi inovaţia. Antreprenori sau manageri, invitaţii vor spune poveştile din spatele succesului lor şi vor dezvălui paşii de urmat pentru a fructifica o idee.

A doua parte a conferinţei îşi propune să  îndrume  audienţa să privească dincolo de cifre, dar fără a uita de obiectivele ferme. Vom  vorbi despre resursele necesare pentru a atinge succesul şi despre ce ai nevoie de fapt pentru a-ţi pune ideile în practică. 

Conferinţa va reuni antreprenori, creativi şi personalităţi care cred cu tărie în visele lor şi nu renunţă la ele în faţa refuzului. Printre cei care vor împărtăşi poveştile ce i-au condus către succes se numără: Iulian Stanciu, CEO, eMAG; Lorand Balint, Director Marketing, Federaţia Română de Handbal; Răzvan Căpănescu, Chief Creative Officer, Leo Burnett Group; Nicolai Tand, Founder, La Cantine de Nicolai; Cătălin Nastasoiu, Generator de comunicare, Ronativ; Viorel Spînu, Founder, Robofun; Anca Rarău, Marketing Director, BCR şi Joseph Hadad, Fondator Restaurant Joseph.

Pentru a vedea toţi speakerii evenimentului, accesaţi http://www.revistabiz.ro/touch-of-innovation/

Despre BIZ AGENCY

Biz este brandul care reuneşte o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât şi offline. Redacţia s-a impus prin realizarea unor importante studii şi topuri. În premieră absolută pentru România, Brandient şi Biz au câştigat premiul Red Dot Design Award, competiţie internaţională de design. Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România. De 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 oraşe din ţară şi 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Confirmare pana la data: 24 noiembrie 2015

Participare: Taxa de participare

Sponsori eveniment:
  • Philip Morris Trading Philip Morris Trading
  • BCR BCR
  • Vodafone Vodafone