Editie speciala a revistei Biz la Bruxelles si proiectele speciale din 2011

BUCURESTI - 17 februarie 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Intr-o perioada in care printul a suferit o recesiune fara precedent, revista Biz a marcat o noua etapa in istoria sa de zece ani. Daca pentru multe companii criza a insemnat un pas inapoi, pentru Biz aceasta a fost cel mai bun moment pentru a se reinventa. Echipa editorială a preluat revista, care a inceput sa apara cu regularitate din octombrie 2009 si a surprins, numar de numar, cititorii cu proiecte editoriale curajoase.

editia speciala Biz de Bruxelles

editia speciala Biz de Bruxelles

Un exemplu in acest sens este prima editie speciala a revistei, realizata in intregime la Bruxelles, locul care influenteaza direct deciziile politice si de business din Romania si viata noastra, a tuturor. De la interviuri cu europarlamentari la cele cu antreprenori romani, de la afacerile cu diamante la cele cu ciocolata, de la muzeul de benzi desenate la fabricile de bere, echipa Biz a testat in direct businessul, politica si lifestyle-ul din capitala Europei. Acest numar al revistei se gaseste la chioscurile de presa ale retelelor Inmedio, Relay, R-Kiosk si Rautakirja.

 

Vor urma numerele speciale care s-au impus pe piată de-a lungul timpului: Cele mai performante companii din Romania, Top salarii, Antreprenorul anului, Top 50 directori de marketing, Cele mai puternice branduri romanesti, Top Social Brands sau Biz Verde, si idei de story-uri noi, avangardiste, precum Cele mai inovatoare companii din Romania, Biz App Market sau Design de Romania. Dupa ce in 2010 Biz a realizat in intregime numarul 200 al revistei in 48 de ore, in acest an se pregateste un maraton de evenimente, conferinte, intalniri, proiectii de film, ce se va desfasura pe parcursul a 48 de ore, fara intrerupere. Festivalul Biz48 Maraton este programat pentru luna iulie.

 

Revista Biz va aparea in conditii grafice deosebite, beneficiind de solutiile tehnice innovative si creativitatea echipei Grafica si Tipar. Finisajele speciale, inserturile si formele deosebite, vor contribui impreuna cu continutul editorial profesionist la pozitionarea revistei Biz in fruntea publicatiilor de business din Romania. Deasemenea vor fi pregatite proiecte speciale si pentru evenimentele Biz.

Alege evenimentul preferat din programul de conferinte Biz Probabil unele dintre cele mai cunoscute proiecte ale revistei Biz vor ramane evenimentele de afaceri. Pe langa editiile traditionale, vor aparea proiecte noi, care pot fi gasite deja pe site-ul www.bizforum.ro. Se reia seria Social Media Summit cu evenimentele regionale din Iasi si Brasov, precum si noile editii GreenBiz Forum, BrandRO, Management360 si ZileleBiz, eveniment care a ajuns in acest an la a zecea editie.

 

Dintre proiectele noi, trainingul InnovationLab scoate in evidenta potentialul de “innovative thinking” din companiile romanesti, conferinta PR And The Web prezinta noile provocari ale PR-ului in lumea web 2.0, iar conferinta High Impact Friends reuneste top influenceri, bloggeri si specialisti in comunicare intr-un eveniment ce lanseaza editia 2011 a Top Social Brands.

Lansam noul site al revistei, la adresa www.revistabiz.ro, ca o poarta de intrare si informare despre toate evenimentele si editiile speciale Biz  pe care le vom face in acest an.