Laureaţii Galei de Excelenţă Biz 18 ani

BUCURESTI - 21 septembrie 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

În prezenţa a peste 200 de top manageri din companii, antreprenori, oameni de cultură şi inovatori din diverse domenii, echipa revistei Biz a premiat, miercuri seară, în cadrul Galei Biz 18 ani, 21 dintre cele mai respectate şi performante personalităţi româneşti.

Alexandru Tomescu, Violonist

Alexandru Tomescu, Violonist

 De 18 ani, revista Biz scrie despre realizările oamenilor şi brandurilor care au reuşit să se impună la nivel local şi internaţional. Aceştia sunt antreprenorii Biz, liderii şi inovatorii, cei care nu se tem să fie diferiţi, devenind modele de inspiraţie. 

Marta Uşurelu, redactorul şef al revistei Biz

În prezenţa a peste 200 de top manageri din companii, antreprenori, oameni de cultură şi inovatori din diverse domenii, echipa revistei Biz a premiat, miercuri seară, în cadrul Galei Biz 18 ani, 21 dintre cele mai respectate şi performante personalităţi româneşti.

Revista Biz a aniversat 18 ani de când scrie despre cei mai importanţi lideri din peisajul de business şi cultură din România. La Gala Biz Awards s-au decernat premii pe categoriile leadership, antreprenoriat, inovaţie, publicitate, cultură & design.

Laureaţii Galei Biz 18 ani au fost:

La categoria “Leadership”:

Mugur Isărescu, Guvernator, BNRSir George Iacobescu, Preşedinte, Canary Wharf GroupMariana Gheorghe, CEO, OMW PetromSeverina Pascu, Liberty Global pentru ECECornel Marian Partner, Oresa VenturesMarian Alecu, AntreprenorSergiu Oprescu Președinte executiv, Alpha Bank RomâniaShachar Shaine, Preşedinte, United Romanian Breweries Bereprod (URBB)

La categoria “Antreprenoriat:

Marius Ghenea, Director de investiții, 3TS Capital PartnersRadu Timiș, CEO, Cris-TimFelix Pătrășcanu, Managing Partner, FAN CourierDragoş Pavăl, Preşedinte, DedemanDan Ostahie, Fondator si CEO, AltexDan şucu, Fondator, MobexpertMihai Marcu, Preşedintele Consiliului de Administrație, MedLife

La categoria “Inovație”:

Claudiu Butacu, Președinte, Asociația EFdeN

La categoria ‘Cultură & Design:

Alexandru Tomescu, ViolonistCristian Kit Paul, Creative Director, BrandientCristian Mungiu, Regizor

La categoria “Publicitate”:

Liviu David, Creative Director, NEXT AdvertisingMihai Gongu, Director de Creație, Jung von Matt Berlin

Designul trofeului Galei de Excelenţă Biz 18 ani a fost creat de artistul plastic Ovidiu Toader, un exemplu de ascensiune, ce marchează atingerea primului loc în domeniul în care activează fiecare laureat.

Gazda evenimentului a fost Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management România, care a purtat invitaţii evenimentului printr-o adevărată călătorie a recunoaşterii meritelor celor mai importante resurse pe care România le deţine: oamenii de valoare. Momentele artistice au fost susţinute de trupa Byron.

Echipa Biz mulţumeşte partenerilor care au făcut posibilă acesta ediţie: Alpha Bank, LIDL România, Philip Morris Trading, Chivas, Samsung, FARMEC, Skoda, Lillet, Marbo Trade, Sameday, Nespresso, GT Grafica şi Tipar, AD Production, Olla Flowers, Air France KLM şi KOON.

 

***

Despre Biz

Biz este brandul care reunește o puternică comunitate de oameni de afaceri, atât online, cât și offline. Revista s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz este unic laureat al Red Dot din România. În premieră absolută pentru România, Brandient și Biz au câștigat legendarul premiu Red Dot Design Award, cea mai prestigioasă competiție internațională de design, pentru coperta ediției Biz Singapore.

Jurnaliștii revistei au lansat puternice campanii de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți directori de marketing din România își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, care constă în ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Bruxelles, Londra, SUA, Germania, Singapore, Franța  și Austria.

Biz este un brand unic în mass-media de afaceri din România și de 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.