Nu rata in aprilie: Management360, PR 2.0 si TopSocialBrands

BUCURESTI - 24 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate

Revista Biz organizeaza trei noi evenimente in luna aprilie, fiecare dedicat cate unui domeniu de business. De la strategii de management la PR digital si branduri in social media, Biz pregateste pentru fiecare dintre conferintele lunii aprilie teme noi, invitati speciali si lansari in exclusivitate.

Nu rata in aprilie: Management360, PR 2.0 si TopSocialBrands

Te asteptam la:

7 Aprilie 2011 / MANAGEMENT360
Forum de o zi ce analizeaza strategii de management despre eficienta si eficacitate corporatista. Eveniment in trei sesiuni dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri, trainerilor si specialistilor, ce prezinta cele mai noi metode de delegare, managementul performantei, retention, talent management, alinierea practicilor HR la strategia de business a companiei, influenta diferentelor culturale asupra eficientei organizationale.
http://www.bizforum.ro/management360

 

14 Aprilie 2011 / PR AND THE WEB
Kit-ul specialistului in PR intr-un eveniment de o zi care analizeaza toate aspectele comunicarii la punctul de intalnire cu Internetul. De la instrumente utile de research, monitorizare, creare de content si digital storytelling la management de criza, web analytics pentru PR si ghidul relatiilor PR-ist / blogger, acest workshop trece prin furcile caudine ale PR-ului in era web 2.0. Dedicat specialistilor in comunicare, PR, brand managerilor, reprezentantilor agentiilor de PR si consultantilor independenti.
http://www.bizforum.ro/prandtheweb 


 

19 Aprilie 2011 / TOP SOCIAL BRANDS
Conferinta ce prezinta strategiile de social media ale marilor branduri din Romania. Evenimentul reuneste o audienta formata din top influenceri, bloggeri si specialisti in comunicare romani si internationali si lanseaza in premiera studiul Top Social Brands, clasamentul celor mai influente branduri in social media.
http://www.bizforum.ro/topsocialbrands