Revista Biz a premiat campionii economiei românești la gala Top Performers Awards 2021

BUCURESTI - 8 decembrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, HoReCa, HR

Live site

Biz a premiat ieri, la Gala Top Performers Awards, campionii economiei românești. Între laureați se numără companiile care au avut evoluții pozitive nu doar la capitolul cifră de afaceri, ci și în ceea ce privește eficiența, disciplina financiară și profitabilitatea, precum și businessurile care s-au remarcat prin inovație, reziliență, leadership și sustenabilitate.

Top Performers Awards 2021

Top Performers Awards 2021

Biz a premiat ieri, la Gala Top Performers Awards, campionii economiei românești. Între laureați se numără companiile care au avut evoluții pozitive nu doar la capitolul cifră de afaceri, ci și în ceea ce privește eficiența, disciplina financiară și profitabilitatea, precum și businessurile care s-au remarcat prin inovație, reziliență, leadership și sustenabilitate.

Cu acest eveniment, echipa Biz încheie anul 2021 și lista evenimentelor de business, salutând și premiind companiile care au reușit să aibă cele mai bune rezultate și să se evidențieze în domeniile lor de activitate.

Laureații Galei Top Performers Awards

Top Performer of the Year: Lidl România

Business Hero of the Year: Banca Transilvania

Business Hero of the Year: Orange România

Strategist of the Year: eMAG

Tech Hero of the Year: Bitdefender

Leadership Champion of the Year: NTT Data

Sustainability Hero of the Year: Apa Nova

Management Champion of the Year: PAID România

Disruptor of the Year: Nordis Group

Social Hero of the Year: Wargha Enayati

Pathfinder of the Year: Alstom România

Game Changer of the Year: FintechOS

Responsible Hero of the Year: Amway

Gala laureaților a fost precedată de o conferință ​specială care a prezentat principalele teme de business ale anului și tendințele pentru 2022. Invitatii au vorbit despre ce trebuie, cum pot reuși companiile să devină sau să rămână Top Performer în 2022 dar și cum au reușit unii dintre cei mai apreciați lideri din România să mențină standardele sau chiar să depășească rezultatele anului trecut.

Vezi înregistrarea evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=kG-gSCaHFD4&t=8s

Mulțumirile echipei Revista Biz se îndreaptă către partenerii evenimentului: Nordis, Garanti Bank, Chivas, Nespresso, AsociatiaV3.

Partenerii care au sprijinit evenimentul sunt BISM, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Dare Digital, OVN.ro

 

Despre Biz Agency

 

Businessul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Storymakers – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

Biz Market View: Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

Biz Events: Divizia organizează anual zeci de conferințe de business și evenimente corporate sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

Revista Biz: Este o voce originală a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Biz Storymakers: Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare ale Biz Agency.

www.revistabiz.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/revista-biz-a-premiat-campionii-economiei-romanesti-la-gala-top-performers-awards-2021