SUPER Antreprenorii își dau întâlnire la Alba Iulia pe 8 iunie

Alba Iulia - 2 iunie 2022

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa, Cursuri

Live site

Conferința SUPER Antreprenorilor începe miercuri, 8 iunie, de la ora 10.00, la Alba Iulia, când urcă pe scenă antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

Super Antreprenori Alba Iulia 2022

Super Antreprenori Alba Iulia 2022

Antreprenoriatul poate fi cea mai frumoasă meserie din lume, dar și una dintre cele mai dure. Dacă te gândești să pui pe picioare o afacere sau vrei să o dezvolți pe cea actuală, Revista Biz și CONAF îți dau întâlnire la evenimentul care îi reunește pe cei care schimbă lumea cu ideile lor.

Conferința SUPER Antreprenorilor începe miercuri, 8 iunie, de la ora 10.00, la Alba Iulia, când urcă pe scenă antreprenorii care schimbă fața businessului românesc.

Scoatem la iveală realitatea economică a României, statusul afacerilor mici și mari, evidențiem cifrele care indică trendurile de business și prezentăm companiile campioane în mediul actual antreprenorial.

Aducem pe scenă nume cunoscute din business care au crescut afaceri profitabile, ascultăm povești care încurajează și ne reamintesc faptul că fiecare succes poate începe cu un eșec. Temele de discuție explorează creativitatea, curajul și competitivitatea, abilitățile și resursele necesare pentru o afacere de succes, tendințele emergente care vor avea cel mai mare impact în următorii ani și work from anywhere, conceptul care a fluizidat dezvoltarea mindsetului antreprenorial.

Printre speakerii zilei se numără Cristina Bâtlan, Co-Founder Musette; Ionuț Cristian Ciubotaru, Vicepreședinte Business Development, OMV Petrom; Florin Vișoiu, Sr. Manager Direct Sales, Divizia de Solutii pentru Antreprenori, Vodafone Romania; Radu Savopol, Co-Founder, 5 to go; Matei Psatta, Co-founder & Chief Marketing Officer, TPS Engage; Sebastian Dobrincu, Antreprenor & Investitor Imperiul Leilor; Nicoleta Munteanu, Vicepreședinte Asociația Nationala a Antreprenorilor; Cristina Chiriac, Președinte CONAF & Founder, Flori de ie; Marta Ușurelu, Owner, Biz; Radu Hoza, General manager, SKIPTRANS; Corneliu Bodea, CEO, Adrem; Adriana Duna, Owner, De la Georgia și La Conac; Ion Dumitrel, Președinte, Consiliul Județean Alba; Cristian Covaciu, Director General SC IPEC SA; Ionuț Andrei, Fondator & CEO, v8; Ciprian Susanu, Owner & General Manager, Dare Digital sau Eli Laslean, Fondator Casa de Moda Ellis.

Descoperă aici programul complet și SUPER Antreprenorii: https://www.superantreprenori.ro/albaiulia/

Partenerii evenimentului SUPER Antreprenori sunt:

Leading Partner: OMV Petrom

Partners: Vodafone, Siviero Maria, Vodafone

 

***

Despre Biz

Business-ul Biz Agency înglobează revista Biz, Biz Events – o divizie puternică de organizare evenimente și conferințe, Biz Story – servicii de content marketing pentru clienți, Biz Market View – o divizie dedicată studiilor de piață și portalul online revistabiz.ro.

Biz este brandul care reunește o comunitate puternică de oameni de afaceri, atât online, cât și offline.

 

Revista Biz

Este o voce originală și profesionistă a presei de business românești. O revistă deschizătoare de drumuri, cu proiecte editoriale care aduc valoare cititorilor și comunităților de business.

Jurnaliștii revistei au lansat campanii puternice de conștientizare a valorilor românești (Susținem inovația, Sunt un țăran) sau proiecte unice în lume precum Biz CEO Xchange sau Biz Marketing Xchange, provocarea prin care cei mai importanți CEO sau directori de marketing din Romania își schimbă, pentru o zi, compania în care lucrează. O altă inovație este Biz World, proiectul laureat cu Red Dot Design Award, ediții ale revistei realizate integral peste hotarele țării, în Belgia, Anglia, SUA, Germania, Singapore, Austria, Franța și Japonia.

 

Biz Events

Divizia organizează anual zeci de conferinte de business și evenimente corporate  sau gale, transmițând conținut relevant în formate inovatoare și atractive pentru publicurile țintă.

De 16 ani, echipa Biz organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

 

Biz Market View

Divizia de market research s-a impus prin realizarea unor importante studii și topuri în parteneriat cu agenții de research, pe cele mai importante domenii de activitate din România: Top 50 companii performante, Anuarul directorilor de marketing, Top 20 companii IT pentru care merită să lucrezi, Topul agențiilor de PR din România, Brand Ro sau BizTech.

 

Biz Story

Cu peste 20 de ani de experiență în jurnalism, echipa diviziei de servicii de content marketing pentru clienți știe să spună acele povești pe care cititorii să le savureze și în care brandurile să se regăsească. Conținutul gândit și implementat de echipa de creatori de conținut transmite valorile și mesajele brandului în format creativ în online și offline. Divizia transformă mesajele corporate sau de marketing într-o poveste valoroasă din punct de vedere al formei și conținutului, punând la dispoziția brandurilor toate platformele de comunicare Biz Agency.

 

 

 

Contact

Lelia Petrescu

Lelia.petrescu@revistabiz.ro

0723443150