Super Antreprenorii își dau întâlnire la Tulcea

Tulcea - 26 septembrie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Internet, Cursuri

Live site

Cea de-a treia ediție a celui mai puternic eveniment de antreprenoriat la nivel regional, seria de conferințe „Super Antreprenori” va avea loc în data de 28 septembrie la Tulcea.

SUPER Antreprenori Revista Biz CONAF Tulcea

SUPER Antreprenori Revista Biz CONAF Tulcea

Cea de-a treia ediție a celui mai puternic eveniment de antreprenoriat la nivel regional, seria de conferințe „Super Antreprenori” va avea loc în data de 28 septembrie la Tulcea.

După două ediții de succes, care a adus cei mai puternici antreprenori ai României în Alba Iulia și Oradea, oamenii de afaceri care schimbă fața business-ului românesc își dau întâlnire, la Tulcea, la conferința „Super Antreprenori” organizată de revista Biz și Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF). 

Antreprenorii care au reușit să facă față, rând pe rând, tuturor replicilor crizei din ultimii ani si cei care au înregistrat creșteri exponențiale, vor împărtăși din propria experiență și vor răspunde întrebărilor tuturor participanților din sală.

Pe scena conferinței de la Tulcea vor urca nume cunoscute în mediul de business care au reușit să construiască de la zero afaceri profitabile, antreprenori cu povești ce ne vor încuraja, mai ales în această perioadă plină de provocări, dar și lideri care ne vor reaminti că un succes poate începe și cu un eșec.  

Printre invitatii care vor vorbi deschis despre provocările cu care s-au confruntat în ultima perioadă de timp se numără:

    Cristina Chiriac, Președinte CONAF & Founder, Flori de ieGabriela Alexandrescu, Head of Marketing & Digital Product. OMV Petrom Gas & Power, OMV PetromCristian China-Birta, Antreprenor & Managing Partner, Kooperativa 2.0Dragoș Anastasiu, CEO, Eurolines România & Founder Rethink RomâniaRadu Grigorescu, Director Regional Dobrogea , UniCredit BankMarius Ghenea, Managing Partner, Catalyst RomâniaFlorin Vișoiu, National Sales Director SMB, Vodafone RomâniaFelix Tătaru, AntreprenorNicoleta Munteanu, Vicepreședinte Asociația Nationala a AntreprenorilorMugur Pătrașcu, Antreprenor & Founder Screen NativeMatei Psatta, Co-founder & Chief Marketing Officer, TPS Engage

Mai multe informații despre eveniment se regăsesc aici https://www.superantreprenori.ro/tulcea

 

Partenerii evenimentului „SUPER Antreprenori” sunt:

Leading Partner: OMV Petrom

Partners: Vodafone, UniCredit Bank

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/super-antreprenorii-isi-dau-intalnire-la-tulcea