Viitorul in management si leadership incepe acum!

BUCURESTI - 29 martie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Banci / Asigurari, Industrie, Media / Publicitate

Revista Biz prezinta noile strategii de globale de management, leadership 2.0 si coaching la cea de-a doua editie Management360.

Viitorul in management si leadership incepe acum!

In 7 aprilie 2011 revista Biz va organiza cea de-a doua editie a forumului Management360, eveniment dedicat managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane, consultantilor in afaceri si trainerilor. Evenimentul va avea loc la Hotel Howard Johnson, Bucuresti.

Organizat in trei sesiuni, forumul va prezenta cele mai importante tendinte locale in management si leadership, strategii sustenabile pentru perioada post-recesiune precum si o sesiune de coaching despre echilibrarea vietii profesionale cu cea personala.

In prima sesiune, manageri de top isi vor prezenta strategiile pentru 2011. Mihaela Nicola - CEO, The Group, Mihai Bogza - Presedinte Consiliu Administratie, Bancpost, Madalina Uceanu - Senior HR Advisor, Advanced Career Solutions, si Dragos Petrescu - Proprietar CityGrill sunt vorbitorii confirmati ai sesiunii de deschidere.

A doua conferinta abordeaza conceptul de leadership 2.0, cel mai recent buzzword ce defineste stilul de leadership al noii realitati marcate de transparenta, colaborare, interactivitate si spatiul comun al resurselor. Vom explora cum poti fi leader dincolo de granitele tarii tale, ce inseamna leadership in noua economie, ce instrumente de management si mijloace de comunicare devin prioritare pentru leaderul 2.0 si cum influenteaza un rol de leadership global echilbrul work/life.

Vor lua cuvantul: Amalia Sterescu - Vice President Global Renewals Centers, Oracle Romania, India & China, Calin Tatomir – Antreprenor, Aliz Kosza - CEO, Fabryo si Adrian Purcarea - Country Manager, Freescale Semiconductor.

Evenimentul se incheie cu o sesiune speciala de coaching despre echilibrarea vietii profesionale cu cea personala, concept cunoscut si sub denumirea de work/life balance, sustinuta de Mihai Stanescu, business & life coach si fondator al companiei RoCoach.

De la generarea unui plan de dezvoltare profesionala si personala la auto-motivare si auto-determinare pentru a atinge tintele propuse, sesiunea raspunde pe rand, celor mai importante intrebari despre cum este posibil sa echilibrezi o cariera de succes cu o viata personala implinita.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/biz-age/viitorul-in-management-si-leadership-incepe-acum