Black Tech îți simplifică viața cu produse tehnologice inteligente

BUCURESTI - 10 august 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Din pasiunea pentru tehnologie și din dorința de a le sări în ajutor clienților, Black Tech a creat produse inteligente.

Trotinete electrice

Trotinete electrice

 Imaginile înregistrate pot deveni amintiri frumoase ale călătoriilor. Ele pot fi folosite pentru a împărtăși experiențele cu prietenii și familia.  

Black Tech

Evoluția tehnologiei ne oferă posibilitatea de a ne ușura viața. Black Tech oferă produse tehnologice inteligente precum camere auto care îți vor prinde extrem de bine. Astfel de produse oferă siguranță și control asupra vieții tale. Ceea ce oferă această companie este calitate mai presus de toate.

Aceasta oferă soluții de ultimă generație pentru o multitudine de probleme. Curățenia în casă reprezintă o corvoadă? Black Tech oferă aspiratoare verticale care îți vor ușura munca.

Trotinetele electrice: înaintează rapid și eco-friendly în orașul tău

Un produs inovator pe care Blach Tech îl pune la dispoziție este trotineta electrică. Acestea au devenit din ce în ce mai populare peste tot în lume. Ele oferă o alternativă extrem de bună și ecologică pentru transportul urban. Există mai multe beneficii pe care trotineta electrică ți le poate aduce:

- este eco-friendly: fiind alimentate electric, nu produc emisii de gaze

- oferă mobilitate urbană eficientă: cu ele poți evita traficul și pot fi folosite și pe trotuare

- economisești timp și bani: acestea sunt mai rapide decât mersul pe jos și, uneori, chiar și decât mersul cu mașina, luând în considerare traficul

- sunt portabile și ușor de depozitat: ele sunt de multe ori pliabile

- reprezintă un mod sănătos de a călători: ele implică exerciții fizice

- oferă un element de distracție

Scopul companiei este să îți aducă experiența de deplasare în oraș la un nivel superior. De aceea, ei oferă trotinete electrice inovatoare și performante. Ele vor transforma fiecare călătorie într-o adevărată plăcere. Iată care sunt cele mai apreciate trotinete oferite de Black Tech:

1. Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, autonomie max 20km, motor 250W

2. Trotineta electrica Xiaomi Mi Electric Scooter 1S, autonomie max 30km, motor 250W

3. Trotineta electrica VSETT 8+, acumulator 16AH 48V, autonomie max 90km, viteza max 45 km/ora, motor 2*600W

4. Trotineta electrica VSETT 9, acumulator 16AH 52V, autonomie max 70Km, viteza max 45km/ora, motor 650W

5. Trotineta electrica Kugoo Kirin G3, autonomie max 70Km, viteza max 50 km/ora, motor 1200W

Camerele auto, necesare în mașina oricărui șofer

Camerele auto oferite de Black Tech sunt necesare din mai multe motive. În primul și în primul rând, ele pot documenta dovezi în cazul unui accident. Imaginile pe care le înregistrează pot fi folosite drept dovadă în atunci când trebuie să se stabilească cine este vinovat. Ele pot ajuta în soluționarea disputelor legate de accident.

În al doilea rând, ele sunt practice pentru documentarea călătoriilor. Este un mod practic de a te bucura mai târziu de călătorie, fără a trebui să ții tu camera de filmat în mână pentru a filma.

Camerele auto reprezintă un instrument valoros și util pentru șoferi. Ele oferă beneficii importante în tot ceea ce privește siguranța, și documentarea călătoriilor. Un șofer care are un astfel de instrument este un șofer responsabil.

Produsele Smart Home: Află de ce produse are nevoie casa ta

Black Tech oferă produse smart pentru casa ta de care te poți bucura chiar și tu! Iată produsele care îți pot oferi confort în propria ta locuință:

1. Aspiratoare verticale și accesorii

2. Aspiratoare robot și accesorii

3. Purificatoare și filtre de aer

4. Senzori inteligenți

5. Lămpi, plafoniere și becuri

6. Încălzire și ventilare

7. Prize inteligente

8. Rețea și periferice PC

9. Unelte de mână

Aspiratoarele verticale, spre exemplu, schimbă experiența de curățare. Aceasta va deveni o plăcere pentru cei care mai degrabă ar face orice altceva. Mai mult decât atât, ele sunt eficiente și durabile, reprezentând un prieten de nădejde! Aspiratoarele electrice de la Black Tech îți vor satisface toate nevoile de curățare.

Black Tech te ajută să descoperi un trai mai confortabil

Alături de produsele oferite de Black Tech vei descoperi ce înseamnă cu adevărat confortul, siguranța și durabilitatea. Pe termen lung, acestea sunt investiții care își vor merita banii. Mai ales datorită calității.

Dacă îți dorești să plasezi o comandă de astfel de produse, poți accesa website-ul blacktech.ro. Acolo vei găsi și alte produse care s-ar putea să îți placă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/black-tech/black-tech-iti-simplifica-viata-cu-produse-tehnologice-inteligente