Blame It On London Clubnights

Locul desfasurarii: Fabrica

Organizator: Blame It On London


Vineri, 20 iunie, BLAME IT ON LONDON Clubnights cheama oamenii la party! Dupa succesul inregistrat in mai cu Leeroy Thornhill (ex Prodigy), Blame it on London readuce vibratia cluburilor britanice in Fabrica. Invitatii nu sunt mai prejos nici de aceasta data.

"Creierul" Morcheeba, detinator al titlului World DMC Champ - DJ First Rate (Paul Bruce) aprinde atmosfera cu Funk, HipHop si Electro, iar apoi, direct din Brooklyn, va urca la platane o prezenta fascinanta, DJ Empress, special pentru fanii DnB.

Stim ca va place la nebunie!


romania@blameitonlondon.com

tel: 0741.54.67.97

Despre BLAME IT ON LONDON

Probabil cã îi știţi pe cei de la Telepopmusik din soundtrackurile unor seriale celebre, precum C.S.I., Nip Tuck, The L World sau de la reclamele pentru Mitsubishi Outlander SUV sau Garnier – extrase de pe adevãrata opera de artã Angel Milk(2005).

Ceea ce probabil nu știţi este cã și primul lor album Genetic World (2002) a primit laude din partea specialiștilor și a publicului, urmând sã fie nominalizat la Grammy-urile franceze - Les Victoires de la Musique Awards (best electronic album) și la US Grammy Awards (best dance track). Cu mai mult de 250.000 albume vândute în întreaga lume, Genetic World a devenit unul din foarte puţinele albume franceze care sã aiba asemenea vânzãri la nivel internaţional. În timpul turneului maraton care a urmat lansãrii albumului, Télépopmusik a susţinut cca. 100 de concerte, din Moscova, Istanbul pânã la Glastonbury Festival sau New York și Puerto Rico.

Participare: Intrare libera