Cum sa alegi cel mai bun birou pentru compania ta?

Cluj Napoca - 14 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Imobiliare

Sunt foarte multe motive pentru care compania ta poate avea nevoie de un birou nou. Fie ca este vorba de primul birou, fie de extinderea sau restrangerea activitatii companiei, alegerea unui nou birou este un lucru pe cat de captivant si de antrenant, pe atat de stresant si consumator de energie, timp si bani.

Cum sa alegi cel mai bun birou pentru compania ta

Puteti alege un spatiu intr-o cladire de birouri si sa va asociati astfel numele companiei cladirii respective sau puteti alege un spatiu de sine statator, un apartament sau o casa, astfel incat acesta sa corespunda nevoilor companiei voastre din punct de vedere al dimensiunii spatiului, al compartimentarilor interioare si al accesului.

Avantajele detinerii unui spatiu intr-o cladire de birouri sunt multiple:

-versatilitatea spatiului, permite compartimentari in functie de solicitarile clientilor;

-finisaje si echipamente de calitate;

-imaginea companiei pe piata;

-servicii suplimentare pentru clienti: parcare; receptie; servicii de copiere, scanare, listare, etc

-posibilitatea organizarii de evenimente in spatii special amenajate si dotate.

Pe de alta parte, un spatiu de sine statator are, la randul sau, avantaje:

-pretul redus;

-apropierea fata de clientii companiei;

-imagine proprie puternica, personalitate;

-posibilitatea inchirierii unor spatii de dimensiuni reduse, conform cerintelor companiei.

Indiferent de spatiul pe care-l cautati va oferim in cele ce urmeaza, cateva sfaturi utile:

1. Alege o agentie imobiliara specializata. Vei scuti foarte mult timp si energie, iar pentru o companie timpul inseamna bani! Vei primi cele mai bune oferte, actualizate si personalizate cerintelor companiei tale.

2. Alege o zona buna pentru afacerea ta si incheie un contract pe termen lung, de 3-5 ani. Durata contractului prezinta avantaje in procesul de negociere si poti astfel sa obtii o chirie mai buna.

3. Daca nu esti sigur de zona unde vrei sa inchiriezi un birou, pentru a fi mai aproape de clientii companiei, incheie un contract pe termen scurt, de maxim 1 an si analizeaza rezultatele.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard M.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blitz-imobiliare/cum-sa-alegi-cel-mai-bun-birou-pentru-compania-ta