Sa vinzi o locuinta este o arta!

Cluj-Napoca - 23 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Imobiliare

Razboiul este o arta. De ce nu ar fi la fel si in cazul vanzarilor imobiliare ? Care sunt acele elemente cu care puteti sa atrageti atentia cumparatorilor-singurii care decid cine va fi invingatorul?

Piata imobiliara este locul unde apartamentele de vanzare se confrunta prin mijloace proprii de promovare si depinde de fiecare dintre voi daca aruncati in lupta mijloace potrivite sau nu. Important este ca armele voastre sa fie mai bune decat ale adversarilor si astfel puteti castiga razboiul.

Razboiul este o arta. De ce nu ar fi la fel si in cazul vanzarilor imobiliare? Care sunt acele elemente cu care puteti sa atrageti atentia cumparatorilor-singurii care decid cine va fi invingatorul?

Aveti 3 variante de promovare:

•  promovarea orala (prezentarea ofertei cunoscutilor, prietenilor) - ineficienta consta in calitatea prezentarii, lipsa elementelor vizuale fiind un inconvenient major;

•  promovarea in presa scrisa - un anunt imobiliar bine conceput poate sa scoata in evidenta plusurile de care beneficiaza apartamentul tau, insa, din nou, lipsa imaginilor scade interesul subiectilor; exista posibilitatea publicarii unor anunturi insotite de fotografii, dar costurile in acest caz sunt destul de ridicate;

•  promovarea on-line - cea mai la indemana, cu un grad ridicat de raspandire a informatiei, atat pe site-urile de specialitate cat si pe retelele sociale; ai posibilitatea atasarii mai multor fotografii; costurile variaza in functie de complexitatea anuntului.

Daca vrei o promovare profesionista noi iti recomandam sa apelezi la serviciile unei companii imobiliare. Daca alegi bine, ai mari sanse sa-ti vinzi apartamentul in cel mai scurt timp posibil si la costuri mai mici de timp si de bani decat daca ai incerca sa te avanti de unul singur in lumea necunoscuta a imobiliarelor.

Am amintit mai sus de fotografii. Un consilier imobiliar bun va sti sa scoata in evidenta, prin intermediul fotografiilor, acele elemente care te pot face sa castigi razboiul mai repede decat credeai. El va folosi un aparat foto profesional, va sti ce sa fotografieze, va sti sa incadreze obiectele in fotografie, va pune accent pe ansambluri(living-bucatarie; hol-camera). Fotografia este o arta iar tu vei sti ca agentul tau stapaneste aceasta arta dupa numarul de cadre pe care le va face si dupa durata pe care o va petrece fotografiind apartamentul tau.

Si decoratiunile interioare sunt o arta. Foloseste-te de acest lucru pentru a fi cu un pas inaintea concurentei. Florile proaspete din vaza, tablourile sugestive, covoarele, draperiile, etc, sunt elemente vizuale de cel mai mare impact. Consulta reviste de specialitate, site-uri de internet, informeaza-te si pune in practica. Fii original si indraznet! Razboiul intotdeauna este castigat de cei mai curajosi.

Succes!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/blitz-imobiliare/sa-vinzi-o-locuinta-este-o-arta