5 beneficii care te pot convinge sa apelezi la tratamentele de epilare definitiva

BUCURESTI - 30 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

In ciuda faptului ca tot mai multe persoane apeleaza la sedinte de epilare definitiva, in continuare exista foarte multe persoane care privesc cu teama sau cu neincredere aceasta abordare de ingrijire a corpului. Pe de-o parte vorbim despre persoanele care nu sunt informate corect in privinta acestor tratamente de epilare definitiva, iar pe de alta parte vorbim despre persoanele care considera prea costisitoare aceste tratamente.

epilare definitiva Bucuresti

epilare definitiva Bucuresti

Tocmai de aceea este important de punctat principalele 5 beneficii pe care le poti gasi atunci cand alegi un astfel de tratament de epilare definitiva Bucuresti. Fara doar si poate ca acestea te vor convinge ca merita sa alegi aceasta metoda pentru indepartarea pilozitatii nedorite de la nivelul corpului.

1.Disconfort minim si abordare non-invaziva

Prin prisma tehnologiei laser folosite, epilarea definitiva este o abordare non-invaziva si care inseamna un disconfort minim sau chiar inexistent pe durata sedintelor. Lumina intens pulsata folosita in cadrul epilarii definitive arde radacinile foliculilor de par prin transformarea luminii in caldura, acest lucru facand ca firele de par sa cada ulterior. Disconfortul este unul foarte mic, fata de alte metode clasice de epilare.

2.Obtii rezultate intr-un timp relativ scurt pe termen lung

Daca in cazul metodelor clasice de epilare rezultatele sunt pe termen scurt sau foarte scurt, atunci cand optezi pentru epilare definitiva Bucuresti vei avea beneficiul unui rezultat pe termen lung. Iar acest lucru se va obtine intr-un interval de cateva luni.

Cu alte cuvinte, daca ai nevoie de 8-10 sedinte de tratament de epilare definitiva, sedinte la un interval de 4-8 saptamani, in cel mult 10-12 luni tratamentul s-a incheiat si vei mai avea nevoie doar de 1-2 sedinte anuale de intretinere. Astfel vei uita de sedintele de epilare clasica lunara sau la 2 saptamani.

3.Amortizezi costurile initiale intr-un timp scurt

Costurile initiale mai mari cu tratamentul de epilare definitiva vor fi amortizate in cateva luni. Daca faci un calcul al costurilor sedintelor de epilare clasica, vei putea remarca faptul ca odata ce ai incheiat tratamentul initial de epilare definitiva Bucuresti vei incepe sa amortizezi luna de luna costurile initiale. Iar pe termen lung vei face chiar o economie de bani.

4.Salvezi timp si energie

Pe langa faptul ca pe termen lung epilarea definitiva inseamna salvarea unor sume de bani, acest tratament de ingrijire si infrumusetare inseamna inclusiv salvarea timpului si a energiei.

Tratamentele de epilare definitiva efectuate in cadrul saloanelor si a centrelor de infrumusetare autorizate inseamna mult mai putin timp investit luna de luna pentru epilare, dar mai ales mult mai putina energie investita in aceasta activitate. Iar pe termen lung cu siguranta ca cele 1-2 sedinte anuale de intretinere vor inseamna mult mai putin timp si mai putina energie investite pentru a avea o piele delicata si fina in fiecare zi.

5.Te bucuri de aspectul dorit al pielii tale

Cel mai important beneficiu al sedintelor de epilare definitiva Bucuresti se refera la faptul ca vei avea parte de aspectul dorit al pielii tale pentru un timp indelungat si fara prea mult efort in urma incheierii tratamentului initial de epilare definitiva.