5 motive pentru care sa apelezi la servicii profesioniste de administrare servere

BUCURESTI - 13 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Ai deja o afacere pe care o administrezi de ceva timp si cu toate acestea inca nu ai reusit sa iti atingi tintele propuse atunci cand te-ai lansat pe piata? Ai incercat toate variantele de marketing si totusi simti ca nu reusesti sa atragi suficienti clienti?

.

.

Poate ca aceste lucruri sunt datorate unei prezente deficitare in mediul online.In societatea contemporana este esential sa ai o prezenta in mediul online la cele mai inalte standarde – un site care sa fie accesibil oricand, de pe orice platforma si care sa functioneze excelent tot timpul.

Clientii nu revin pe acele site-uri care dau constant erori, care se incarca sau ruleaza cu viteze foarte mici sau care nu sunt optimizate. Ei bine, daca vrei sa te bucuri de un website la cele mai inalte standarde, atunci este recomandat sa apelezi la servicii profesioniste de administrare servere .Exista mai multe motive pentru care este indicat sa angajezi o firma specializata in administrare servere, iar 5 dintre cele mai importante motive sunt urmatoarele:

 Server-ul/Serverele functioneaza permanent in parametrii optimi

Fie ca resursele afacerii tale sunt gazduite pe un singur server, fie ca vorbim de mai multe servere, atunci cand optezi pentru experti in administrare servere ai certitudinea ca site-ul functioneaza in orice moment in parametrii optimi.

Acest lucru se datoreaza faptului ca firma ce ofera servicii de administrare servere va configura server-ul corespunzator si se va asigura ca atat partea de hardware, cat si aplicatiile instalate sa ruleze in parametrii optimi, intervenind de fiecare data cand este necesar pentru solutionarea unor eventuale disfunctionalitati.

Monitorizare permanenta

In momentul in care alegi sa externalizezi serviciile de administrare servere unor profesionisti vei avea siguranta ca aceste servere sunt monitorizate 24 din 24 si astfel la cele mai mici probleme se va interveni pentru solutionarea acestora si functionarea corespunzatoare a server-ului.

Fara „musafiri” nepoftiti

Securitatea in mediul online este esentiala pentru a castiga increderea clientilor.In ziua de astazi exista numeroase amenintari la adresa oricarui website.Ei bine, daca alegi sa lucrezi cu o firma specializata in administrare servere, expertii firmei respective vor detine cunostintele pentru a asigura cel mai ridicat nivel de securitate pentru site-ul tau si a server-ului pe care sunt stocate informatiile afacerii tale.

Cele mai noi cunostinte tehnice si asistenta clienti

Domeniul IT se schimba cu fiecare ora si prin urmare este dificil sa ramai mereu conectat la ultimele inovatii. Tocmai de aceea, atunci cand alegi sa angajezi profesionisti in administrare servere vei avea garantia ca vei beneficia de ultimele inovatii tehnice in domeniu. Mai mult decat atat, o astfel de firma este pregatita pentru a oferi asistenta tehnica clientilor in orice moment.

Competitivitate in mediul online

In lumea afacerilor de astazi prezenta in mediul online este prima „carte de vizita” pentru orice afacere.Prin urmare, avand un server mereu functional vei castiga increderea clientilor si vei deveni competitiv in mediul online, castigand tot mai multi clienti.

Daca aceste 5 motive te-au convins sa alegi o firma specializata in administrare servere, atunci te asteptam pe www.itexchange.eu pentru a descoperi serviciile oferite de ITEXCHANGE CONSULTING SERV. La ITEXCHANGE CONSULTING SERV vei gasi o gama diversificata de servicii in consultanta IT la preturi competitive.