Afla care este cheia succesului unui proiect arhitectural!

BUCURESTI - 26 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii


Proiectul arhitectural reprezinta modalitatea prin care o persoana, sprijinita de o echipa de arhitecti talentati, isi va transforma visul in realitate. Atunci cand vine vorba de creativitate, nu exista limite. Aspectul care conteaza cel mai mult pentru o colaborare de lunga durata este comunicarea constanta intre cele doua parti implicate.

Cu ajutorul serviciilor unui birou de proiectare, proiectele de tipul container houses sau design interior sunt mai usor de realizat ca niciodata si tot ce trebuie sa faca o persoana este sa gaseasca o echipa pe placul sau, dornica sa infrunte noi provocari.

Nu lasa pe anul viitor redecorarea camerei pe care o poti face acum

In momentul in care o persoana si-a facut o idee despre cum vrea sa arate interiorul casei sale, greu va mai scapa de ea. Nu conteaza daca incaperea pe care isi doreste s-o remodeleze este dormitorul, bucataria sau camera de zi; solutii sunt pentru fiecare coltisor din casa. Este nevoie doar de un strop de creativitate pentru a transforma complet locuinta.

Citeste si: Care sunt responsabilitatile unui arhitect?

 Proprietarii locuintelor vor fi surprinsi cand vor pasi din nou in propria casa, doar pentru a fi intampinati de un design cu totul nou. Atmosfera va fi una in intregime noua, de care toti membrii familiei se vor putea bucura. Bineinteles, proiectele arhitecturale nu se rezuma doar la renovari, ci si proiecte cu totul noi.

Ce trebuie sa stii inainte de a apela la serviciile unui birou arhitectural?

Cand vine vorba de proiecte arhitecturale, documentatia are un rol deosebit de important. Cei care se intreaba cum se procedeaza in cazul de obtinere autorizatie ISU, vor fi incantati sa afle ca foarte multe birouri de proiectare ofera si servicii in acest sens, asa ca nu vor fi nevoiti sa intre in contact cu o noua firma.

Printre cladirile care au nevoie de autorizatie ISU se numara pensiunile, hotelurile, motelurile, spatiile in care sunt depozitate produse inflamabile, cladirile locativa, cladirile inalte si foarte inalte, parcarile cu mai mult de 10 locuri etc.

Prin urmare, cheia succesului unui proiect arhitectural este colaborarea constanta intre cel ce urmeaza sa beneficieze de pe urma proiectului si un birou de arhitectură.