Alegeti fara orice lipsa de grija Firma de Transport autocar pentru orice calatorie pe care sa o tineti minte mereu !

BUCURESTI - 29 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Serviciul nostru de transport public ofera servicii regulate de transport cu autocarul programat, cu un vast parc de vehicule moderne. Serviciile noastre ruleaza 364 zile pe an.Afisam o tendinta de actiune pentru a ne fixa obiectivele si a ne concentra asupra realizarii acestora. Suntem fermi in cautarea lor, dar si suficient de flexibili pentru a lua diferite cai.

Firma de Transport autocar cauta constant un personal experimentat si bine prezentat care ar dori sa se alature echipei noastre. Daca sunteti un sofer de autobuz profesionist si doriti sa va bazati in acest oras interesant si dinamic, dorim sa va sunam.

Cautam sa intelegem valorile, ipotezele si convingerile celor din jurul nostru pentru a le permite sa inteleaga si sa-si indeplineasca potentialul si sa-si realizeze aspiratiile. Promovam si aplaudam succesul celorlalti, stiind ca succesul lor contribuie la succesul nostru.

Firma de Transport autocar include conducatorii auto, personalul atelierului, manageri de operatiuni si asistenti pentru operarea depourilor si a personalului din sediul central. Toate sunt responsabile pentru flota care ofera servicii de calitate in fiecare zi a saptamanii. Aceste servicii de transport cu autobuzul transporta oamenii spre si de la locul de munca, centre comercialesi multe alte destinatii. Serviciile scolare de la Firma de Transport autocar transporta elevi cinci zile pe saptamana.

Fiecare depozit local de autobuze se concentreaza pe operatiunile sale zilnice si pe intretinerea autobuzelor, in timp ce sediul central se ocupa de functii administrative centralizate. Un manager de operatiuni si un personal de asistenta operationala administreaza fiecare depozit la nivel local.

Multe depozite au un atelier complet echipat, un manager de atelier si mecanici calificati, cu experienta. Cerintele de intretinere de rutina, inclusiv baterea panoului si vopsirea prin pulverizare, sunt furnizate "in casa". Depozitele majore sunt, de asemenea, echipate cu testere electronice de franare, agitatoare si echipamente automate de spalare a autobuzelor.

Transportul de persoane are sisteme si cunostinte care sunt necesare. Construirea de programe esteun element esentiale in functionarea operatiunii dvs. de raspuns la cerere. Transportul de persoane ofera software-ul de programare si expediere computerizat care va ofera instrumentele necesare pentru a va optimiza rutele.

La Firma de Transport autocar obtinerea de informatii exacte pentru soferi si accesul rapid la informatii despre clienti, calatorii si sofer sunt esentiale pentru satisfacerea clientului.

Cheia succesului de la Firma de Transport autocar si expansiunii consecvente este o echipa puternica si dedicata, cu o echipa de conducere care conduce prin exemple, combinata cu o lunga istorie de angajament de a furniza servicii de transport accesibile de calitate intr-un mod eficient si rentabil.

Firma de Transport autocar a adoptat intotdeauna o abordare proactiva in planificarea transportului public. Acest lucru asigura ca noile dezvoltari rezidentiale si industriale sunt construite pentru a permite furnizarea rapida a serviciilor de transport cu autocarul. Alegeti fara orice lipsa de grija Firma de Transport autocar pentru orice calatorie pe care sa o tineti minte mereu !