Alegeti Reparatii cutii automate pentru un numar nelimitat de kilometri !

BUCURESTI - 5 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Atunci cand cutia dvs. automata necesita reparatii extinse, aveti optiunea de a le revizui si reinstala in autovehicul sau de a o inlocui. O cutie automata reconstruita sau reproiectata pentru masina dvs. este de obicei disponibila in scurt timp, astfel incat sa va puteti intoarce mai repede pe drum.

.

.

Serviciile noastre de Reparatii cutii automate si modernizare a cutiei de viteze sunt sustinute de de excelenta in inginerie si productie.

Personalul Reparatii cutii automate este bine pregatit sa efectueze o analiza a cauzelor cauzate de eroarea cutiei de viteze. Pentru reparatii, asiguram dezasamblarea completa si curatarea, inspectia si masurarea, evaluarea si recomandarile tehnice, efectuarea reparatiilor si testul de centrifugare. In plus, toate echipamentele reparate sunt sustinute de cea mai buna garantie de trei ani in domeniu.

Pentru a va permite reconstructia sau repararea cutiei automate de catre experti, contactati firma noastra de reparatii cutii automate azi pentru a obtine o oferta.

O cutie automata este o piesa complexa de masini si poate necesita lucrari extinse pentru a repara problemele. Indiferent care este cazul cu masina dvs., este cel mai bine tratata de specialistii nostrii.

Prin folosirea experientei de proiectare, reparatii cutii automate poate aplica standardele sale de clasa mondiala de functionalitate si fiabilitate pentru orice cutie de viteze, indiferent de cine a fost producatorul original. Astfel veti obtine calitatea si performantele din echipamentul dvs.

Dispunem de toate echipamentele de diagnosticare necesare la Reparatii cutii automate si folosim numai componente de inalta calitate atunci cand lucram la masina dvs. si garantam pentru toata lucrarea efectuata.

Reparatii cutii automate este o companie specializata exclusiv in reconditionarea, repararea si service-ul cutiilor de viteze automate si a componentelor acestora.

Expertiza noastra si echipamentul specializat asigura ca suntem capabili de a reconstrui orice cutie automata si atat clientii comerciali cat si cei cu amanuntul sunt bineveniti. Cel mai important aspect al afacerii noastre este increderea. Este scopul firmei noastre. Sa aiba satisfactia clientilor 100% in ceea ce priveste calitatea, prietenia, timpul de finalizare si pentru a descoperi noi modalitati de a depasi asteptarile clientilor nostri.

Reparam cutii de viteze automate la toate tipurile de autoturisme fie in Service propriu, fie la solicitarea partenerilor nostri. Cutiile de viteze automate trimise la noi vor fi reparate in maxim o zi lucratoare din momentul primirii. Ne place sa oferim ceva in plus pentru a va asigura satisfactia totala. Pentru a va usura viata, suntem in masura sa oferim si sa organizam colectii la cerere.

Pe langa reparatiile minutioase si inlocuirile de inalta calitate, oferim si service profesional.

Reparam, reconstruim si reconditionam cutii automate, reductoare de viteza si dispozitive de actionare. Procesul de reconstructie incepe cu dezasamblarea si curatarea echipamentelor si verificarea tuturor arborilor si a suprafetelor de fixare pentru toate rupturile, sau spatiile uzate.

Suntem atat de increzatori ca oferim un serviciu superior de reparatii automate pentru cutii de viteze, toate montate de noi si sunt livrate cu promtitudine si in timp util pentru a fi folosite ca si unele noi, in timp ce transmisiile comerciale includ si o garantie pentru un an nelimitat de kilometri.