Alegeti transport autocar de la firma Lukadi pentru excursii individuale, in grup sau scolare !

BUCURESTI - 8 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Logistica/Transport

Pentru calatoria dvs. individuala meritati cel mai inalt grad de flexibilitate. Prin urmare, va puteti modifica cu usurinta datele cheie prin intermediul serviciului nostru pentru clienti. In plus, puteti alege tipul de rezervare preferat din posibilitatile oferite de dvs.

.

.

 

Transport autocar va pune la dispozitie:

Daca aveti o multime de bagaje supradimensionate pentru transport, va oferim un spatiu de incarcare mare pentru echipamentul dvs. special. Daca aveti de gand sa mergeti la munte, la camping, la parcurile de activitati speciale, transport autocare poate aragona toate bagajele, inclusiv echipamente de schi, corturi, biciclete, mancare si bauturi.

Soferi competenti si transport autocar modern pentru siguranta dvs.

Siguranta:

Grupul dvs. va fi in mainile bune ale unuia dintre soferii nostri bine pregatiti si priceputi, care vor avea grija de executia optima a calatoriei dvs. Cu autobuzele noastre certificate si moderne, ne concentram asupra sigurantei pentru grupul si bagajele dvs., de asemenea, pentru a va face excursia speciala.

Destinatia ta: te aducem acolo!

Nu conteaza unde va aflati sau unde vreti sa mergeti, autobuzele noastre sunt echipate modern si pregatite pentru excursii. Daca aveti nevoie de un autobuz pentru activitati sportive, concerte sau festivaluri, excursii sau targuri educationale, excursii la oras, parcuri de distractii sau orice alta calatorie, avem un autocar pentru fiecare ocazie.

Soferul personal va va conduce la toate locurile dorite si daca aveti un grup dispus sa calatoreasca dar fara destinatie inca, expertii nostri pentru servicii de relatii cu clientii sunt bucurosi sa va ajute chiar si aici. Desi, daca stiti deja unde sa mergeti, trebuie doar sa introduceti datele cheie ale calatoriei in rezervare si sa treceti aceasta sarcina de pe lista dvs. de lucru.

Puteti sa alegeti transport autocar si pentru excursiile scolare:

Flexibilitate:

Daca nu sunteti sigur de numarul de elevi care participa la excursia pe teren, puteti profita de rezervarea noastra gratuita. Pana la 14 zile inainte de plecare, puteti modifica toate datele cheie ale calatoriei, inclusiv numarul pasagerilor, escalele si destinatia finala.

Traseul:

Indiferent daca scoala dvs. se afla intr-un oras mare sau in zonele rurale, va vom ridica direct de la usa scolii si va vom duce la destinatia individuala aleasa. Un autocar privat poate fi mai specific nevoilor dvs., mai ales daca calatoriti cu tineri.

Siguranta mai intai:

Cu autocarele noastre moderne si certificate, ne concentram asupra sigurantei tuturor pasagerilor nostri. Toate vehiculele noastre sunt verificate periodic si trebuie sa garanteze un standard de calitate precis pentru a fi inchiriate. Soferii nostri respecta foarte mult regulile privind timpul de conducere, pauzele si perioadele de odihna.

Calatorii personalizate

Transport autocar va ajuta sa va creati turul individual. Aveti de gand sa vizitati un muzeu, un oras istoric, un parc de distractii sau calatoriti in tara ? Va luam de la poarta scolii si va aducem oriunde doriti. Daca aveti nevoie si de un autobuz, daca doriti sa includeti o escala la bordul pasagerilor sau daca aveti un transport mai mare, va vom ajuta sa va impliniti toate dorintele.

Cu toate acestea, in cazul in care se intampla schimbari bruste in timpul fazei de pre-deplasare, persoana dvs. de contact personal este accesibila in permanenta pentru a va ajuta cu problemele dvs. tehnice, personale sau alte probleme aparute.