Alegeti usi rezistente la foc pentru securitate deplina

BUCURESTI - 24 august 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Arcom Glass va pune la dispozitie diferite modele de usi rezistente la foc care va ofera protectia si siguranta de care aveti nevoie. Stim cu totii ca locul in care traim, mai precis casa in care locuim trebuie protejata asa cum se cuvine de aceea, usile de foc reprezinta un scut impotriva oricarui pericol.

.

.

. Asadar, alegeti produsele noastre si protejati-va casa si familia impotriva catastrofelor natural si incendiilor. Ganditi-va ca pericolele se afla la tot pasul iar incendiile pot aparea dintr-o mica neatentie. Evitati nenorocirilor si fiti precauti din timp pentru ca nu avea de suferit din cauza incendiilor sau altor dezastre.

Usile rezistente la foc reprezinta un adevarat scut impotriva focului pentru ca nu permit focului sa patrunda in interior pentru chiar 2 ore, timp suficient pentru ca  pompierii sa stinga valvataia. Acestea sunt robuste si rezistente si ioleaza perfect in caz de incendiu si se potrivesc perfect la spatiile de birouri, hale industriale, spatii de productie sau depozite. Modelele existente se adapteaza perfect chiar si celor mai exigente cerinte si pot fi accesorizate in functie de preferintele fiecaruia.

Usi rezistente la foc – rezistenta maxima

Aceste usi rezistente la foc sunt perfecte pentru cladiri rezidentiale, pentru ca usile se inchid etans si izoleaza peretele. Siguranta dumneavoastra ocupa un loc central in viata de zi cu zi, de aceea oricand va doriti sa achizitionati un astfel de produs noi va  stam la dispozitie. Protejati spatiile cmerciale, industrial sau medicale intr-un mod aparte, pentru ca este foarte importanta siguranta oamenilor si deopotriva continuitatea activitatilor din anumite domenii.

Noi ne bazam doar pe standard ridicate ale calitatii si depunem eforturi marite pentru a gasi cele mai potrivite solutiiin functie de fiecare proiect. De asemenea, specialistii nostri sunt mereu pregatiti pentru a face fata cu success oricarui proiect

Usi rezistente la foc – specialisti in domeniu

Cu o vasta experienta in domeniu si o experienta pe masura, Arcom Glass va ofera usi rezistente la foc pentru ca suntem mereu preocupati de securitatea oamenilor. Echipa noastra de specialisti isi asuma responsabilitatea pentru fiecare proiect indiferent de dificultatea acestuia. Noi va oferim calitate deplina si un confort sporit, pentru ca alegand produse de maxima rezistenta veti avea siguranta de care aveti nevoie.

Accesati chiar acum site-ul nostru www.fireglass.ro  si rasfoiti oferta disponibila on line precum si vizualizati portofoliul existent acolo care sta drept marturie a miilor si miilor de clienti pe deplin multumiti de alegerea facuta. 

De asemenea, noi ne adaptam cu usurinta cerintelor clientilor nostri pentru ca ne dorim ca acestia sa plece multumiti de fiecare data si sa apeleze si cu alta ocazie la Arcom Glass, cu aceeasi incredere ca si pana acum. Firma noastra este un nume de referinta atunci cand vine vorba despre siguranta oferita de usile rezistente la foc, pentru ca produsele noastre va ofera satisfactie si va feresc de pericole.