Almond Residence - apartamente noi aproape de centrul capitalei

BUCURESTI - 26 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Ansamblul rezidențial Almond Residence este situat în partea de sud a Bucureștiului, pe Strada Alunișului, în sectorul 4. Zona poate fi catalogată drept una privilegiată, pentru că de aici se poate ajunge imediat la artere importante, precum Șoseaua Olteniței sau Șoseaua Giurgiului, ce fac legătura cu kilometrul 0 al capitalei și multe alte puncte de interes.

apartamente noi

apartamente noi

Dezvoltatorul imobiliar pune așadar pe piață apartamente noi, aproape de centrul capitalei.Complexul are un singur imobil cu apartamente de trei camere, dispuse în configurații diferite; costul acestora este de 1600€/mp +TVA, în funcție de tipul de unitate locativă aleasă și de finisaje acesteia. Prețul este unul echilibrat prin comparație cu media zonei, ce se situează undeva în jurul valorii de 1500 -1540€/mp. Ansamblul este în faza de construcție (la fundație), însă dezvoltatorul imobiliar promite să avanseze rapid, folosind în același timp materiale de calitate.

Poziționarea acestui ansamblu rezidențial este una de invidiat, deoarece locatarii săi pot ajunge în doar câteva minute la unele dintre cele mai mari spații verzi ale Bucureștiului - este vorba de Parcul Natural Văcărești (arie protejată prin lege) și Parcul Tineretului. Acesta din urmă include și Orășelul Copiilor, un parc de distracții cu numeroase puncte de interes pentru cei mici.

Almond Residence este așadar căminul ideal pentru familiile tinere cu copii, ce pot beneficia de accesul imediat la spații verzi și locuri de joacă. Zona dispune și de o concentrație mare de grădinițe sau afterschool (Grădinița Orășelul Magic sau Grădinița Eurokid, aflate la un minut de complex), școli (Bravissimo Art School, Școala Gimnazială George Bacovia) și licee (Colegiul Național Octav Onicescu, Colegiul Național Gheorghe Șincai).

 Locația nu duce lipsă nici de atracții pentru cei mari, cum ar fi Sala Polivalentă, unde se țin numeroase spectacole, sau centrul de wellness Daimon Club, ce include sală de fitness, terenuri de sport, piscină interioară și exterioară și restaurant. Din Almond Residence se poate ajunge în doar 10-15 minute în Centrul Istoric al capitalei, ce vine cu numeroase puncte de interes, precum muzee, terase sau cluburi.

Locatarii au mai multe opțiuni de mijloace de transport în comun, precum stații de autobuz sau tramvai la câteva minute sau stațiile de metrou Eroii Revoluției sau Piața Sudului; acestea fac legătura rapid cu toate zonele capitalei, un avantaj pentru locatarii care lucrează în extremitățile orașului, de exemplu.

De asemenea, la doar câțiva kilometri de Almond Residence, găsim magazine mari, precum hipermarketul Auchan Vitan, Carrefour Metalurgiei sau Cora, dar și Centrul Comercial Tineretului sau ParkLake.Dacă luăm în considerare toate aceste caracteristici ale zonei, dar și ale ansamblului rezidențial în sine, putem să ne facem o idee clară cu privire la lifestyle-ul viitorilor locatari.

Aceștia sunt familii cu copii sau tineri, interesați de o viață activă, mereu în mișcare, în inima marelui oraș. Ei se pot bucura din plin de toate avantajele poziționării privilegiate ale complexului, precum și de toate obiectivele de interes la care se poate ajunge foarte ușor. În același timp, spațiile verzi generoase, cu lacuri antropice și arii protejate prin lege, situate în vecinătate, reprezintă un mod foarte bun de relaxare, la sfârșit de săptămână sau după programul de lucru/ școală. 

Taguri: apartamente noi