Ambalaje din carton- solutii durabile de ambalare

BUCURESTI - 7 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Avem o viziune clar stabilita in ceea ce priveste productia acestor ambalaje din carton si ne desfasuram activitatea zilnica cu pasiune si daruire. Echipa de la Cartonajul ofera clientilor solutii inovatoare si competitive de ambalare si face tot ceea ce le sta in putinta pentru a va sprijini la nevoie.

.

.

Valorile care ne definesc sunt fiabilitate, flexibilitate, profesionalism  si seriozitate deplina. Sustenabilitatea productiei ne asigura ca putem sa ne continuam afacerea si pe viitor, oferind produse ce se ridica la un nivel superior al calitatii.

In plus suntem mereu orientati catre clienti si facem eforturi considerabile pentru a-i satisface. Si pentru ca punem o doza marita de pasiune in tot ceea ce intreprindem, punem toata energia in spatele activitatilor noastre, pentru ca doar asa putem depasi usor orice obstacole ne apar in cale.

Va punem la dispozitie ambalaje nepoluante si reciclabile, care sunt destinate atat pentru transportul marfurilor cat si destinate consumatorului final, acestea avand cu rol promotional, dat si de protectie. La cerere, va oferim servicii de consultanta tehnica si design si va indrumam corect atunci cand sunteti in pana de idei si aveti nevoie de ajutor specializat. Solutiile de ambalare va ofera reale beneficii,  la costuri reduse.

 Ambalaje din carton – estetica placuta

Dam dovada de intelegere, flexibilitate si promptitudine in raspuns atunci cand suntem solicitati pentru a onora un numar mare de comenzi de ambalaje din carton. Si pentru ca ne dorim sa fim mereu cei mai buni, venim in intampinarea dumneavoastra cu ambalaje de calitate net superioara. Conferim un plus de valoare acestor ambalaje care respecta cu precizie normele europene in vigoare.

Ne respectam toate angajamentele luate fata de clientii nostri si va oferim linistea dorita dat fiind faptul ca aceste ambalaje sunt sigure si eficiente si pot fi folosite cu succes pentru o diversitate mare de produse. Credem cu tarie in pasiune, pentru ca aceasta este cea care ridica la rang de arta orice activitate si consideram ca aceasta ne poate asigura succesul.

Ambalaje din carton – maxima eficienta

Fiindca am reusit sa cream nenumarate modele de ambalaje din carton am reusit sa ne indeplinim obiectivele propuse inca de la inceputul aparitiei noastre pe piata. Misiunea noastra este sa aducem multumire tuturor clientilor si sa dezvoltam parteneriate solide cu acestia.

Raspundem prompt si rapid si va informam corect cu privire la termenul de livrare al comenzilor preluate. O echipa bine intemeiata reuseste sa identifice si sa intampine nevoile clientilor pentru a le oferi solutiile cele mai potrivite in conformitate cu nevoile lor.

Puteti apela cu incredere la experienta noastra pentru consultanta daca aveti nevoie de idei de imprimarea, pentru personalizarea acestor produse. Detinem aparaturi moderne, de ultima generatie prin care facilitam productia acestor ambalaje la tiraje mari. Un beneficiu important este reprezentat de posibilitatea imprimarii ambalajelor, dupa bunul plac.

Nu mai pierdeti timpul si apelati-ne chiar acum pentru ca noi ne aflam la doar un telefon distanta de dumneavoastra. Cu pasiune si indemanare reusim sa realizam un numar considerabil de ambalaje zi de zi si sa ne marim portofoliul in mod considerabil de la an la an.