Antigel – extrem de eficient

BUCURESTI - 1 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Industrie

Alegerea antigelului este un aspect de care, din pacate cei mai multi soferi nu tin cont, folosind la intamplare orice antigel . Noi, echipa de la Antos Grup ne simtim datori sa va ajutam cu cele mai bune sfaturi in domeniu, pentru a alege produsul care are cel mai bun efect si cea mai buna protectie a motorului masinii dumneavoastra.

.

.

Antigelul trebuie ales in conformitate cu specificatiile din cartea tehnica pentru ca un antigel nepotrivit poate distruge cu desavarsire motorul. Motoarele termice dar si cele electrice functioneaza prin transfer de energie, de aceea este absolut necesara racirea motorului la un moment dat.

Energia termica este preluata de catre sistemul de racire al motorului, pastrand temperatura constanta. Ganditi-va ca daca ar lipsi cu desavarsire acest sistem de racire, metalele aflate in contact la turatie mare s-ar incalzi excesiv si s-ar dilata, producandu-se altfel blocarea lor.

Transferul de energie termica se realizeaza destul de simplu, avand in vedere ca energia cinetica a pistoanelor se transforma in energie termica. Apoi caldura este ulterior preluata de lichidul de racire care se incalzeste la randul sau apoi lichidul de racire trece prin radiator unde se raceste.

Alegeti antigelul corect si stati departe de probleme. Acesta reprezinta cea mai potrivita solutie deoarece el face ca temperatura de inghet sa scada in timp ce temperatura de fierbere sa creasca. Folosit corect antigelul are randamente mai bune si performante superioare, dat fiind faptul ca lichidul de racire nu fierbe datorita proprietatilor sale.

Antigel- nenumarate tipuri

Antigelul este un amestec de solutii, fiecare avand un scop bine determinat. Solutia de glicol din componenta sa se combina cu apa , face o reactie chimica si impiedica inghetul. Orice tip de antigel ati alege va puteti bucura de functionalitate marita si o durata lunga de viata.

Antigel – diverse culori

La Antos Grup puteti gasi antigel de diferite nuante astfel ca cel verde contine fosfati si silicati ce protejeaza atat otelul, cat si aluminiul in timp ce antigelurile roz sau galbene nu contin silicati, dar contin niste aditivi care le fac sa protejeze bine aluminiul si sa reziste in timp mult mai mult decat cel verde. Mai sunt antigelurile de culoare mov sau albastru, niste antigeluri hibride, care rezista mult in timp si care confera o buna protectie anti-coroziva.

 Asadar in functie de motorul autoturismului dumneavoastra alegeti cel mai potrivit antigel. Astfel incat, daca ai motor cu bloc din otel foloseste antigel verde sau albastru  iar daca ai motor cu bloc din aluminiu, poti folosi rosu sau roz . Fii atent sa nu le combini, deoarece le scade proprietatile in mod semnificativ. Afla ce tip de motor are autoturismul dumneavoastra si folositi antigelul care trebuie.In acest fel puteti sta linistiti ca totul functioneaza in parametrii normalitatii.Pentru mai multe produse viiztati site-ul nostru www.antosgrup.ro.

Taguri: antigel