Aparat dentar Spark pentru corectia danturii intr-un mod invizibil

BUCURESTI - 26 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Tehnologia Spark se bazeaza pe un aparat dentar transparent care este utilizat pentru a corecta dintii nealiniati.

aparat dentar Spark

aparat dentar Spark

Cu ajutorul unui aparat dentar Spark transparent, dintii sunt mutati usor pas cu pas in pozitia dorita.Sistemul Spark aligner, a intrat pe piata mondiala in urma cu cativa ani si s-a impus ca un instrument puternic si de succes pentru corectarea malocluziei.

Ortodontii europeni si americani au inceput de mult sa-l foloseasca si impartasesc in mod activ cazurile de tratament finalizate. Dintii nealiniati usor pana la sever pot fi tratati cu ajutorul acestui aparat dentar. Deviatiile includ: supra muscatura, muscatura incrucisata, aglomeratie/lipsa de spatiu, goluri intre dinti si muscatura deschisa.

Citeste si: Moale, confortabil si discret. Afla totul despre aparatul dentar Spark

In cazul unor constatari mai solicitante, in care dintii trebuie miscati fizic in maxilar, de exemplu, poate fi necesara o combinatie cu alte masuri ortodontice sau chirurgicale. Vrei sa poti zambi din nou cu dintii drepti fara ezitare, dar nu vrei sa te plimbi cu aparate dentare metalice fixe? Atunci un aparat dentar Spark ar putea fi perfect pentru tine.

Ce este un aparat dentar Spark?

Spark este o tendinta absoluta in randul corectiilor dentare de cativa ani. Motivele sunt mai multe. Probabil cel mai convingator este designul invizibil. Pentru ca cei afectati cu dinti neuniformi intampina dificultati cu aspectul metalic al aparatului dentar conventional, purtatorii de aparat dentar Spark se bucura de acelasi rezultat atunci cand este utilizat corect, insa fara afectarea majora a aspectului lor extern.

Aspectul invizibil este ceea ce face din aparatul dentar Spark sa fie atat de inteligent. Este incredibil de usor de ingrijit si poate fi indepartat cu usurinta in orice moment. Aparatul dentar trebuie indepartat pentru a manca, a fuma si a bea ceai, sifon sau cafea, astfel incat, plasticul din care este facut aparatul sa nu se coloreze.

Poti apoi sa-ti speli dintii ca de obicei si sa pui proteza inapoi. Proteza in sine poate fi curatata si cu pasta de dinti conventionala. Cu toate acestea, exista si agenti de curatare speciali care au fost special dezvoltati pentru aparate dentare largi.

Tratamentul este potrivit atat pentru adulti, cat si pentru tinerii cu varsta de la 16 ani. Un aparat dentar Spark este potrivit pentru pacientii care sunt nemultumiti de pozitia dintilor din fata in maxilarul superior sau inferior.

De exemplu dinti inclinati si strambi, dinti cuibariti, dinti rasuciti, dinti inghesuiti, dintii proeminenti, arcada dentara dizarmonioasa. Aparatul dentar Spark este realizat la comanda folosind cea mai recenta tehnologie computerizata 3D si software special.

Materialul utilizat este un plastic elastic, de inalta calitate si, spre deosebire de aparatele dentare conventionale, nu provoaca nicio durere atunci cand sunt purtate. Aparatul dentar este transparent, detasabil si practic invizibil pentru terti. Igiena orala optima a dintilor tai este posibila fara bariere.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/aparat-dentar-spark-pentru-corectia-danturii-intr-un-mod-invizibil