Asociatiile de locatari pot sa apeleze la firme profesioniste pentru curatenia in scara blocului

BUCURESTI - 16 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Atunci cand locuiesti la bloc si ai mai multi vecini este foarte important sa existe o buna intelegere intre toti locatarii din blocul respectiv. Pentru ca pe langa costurile si cheltuielile individuale ale fiecarui apartament, atunci cand locuiesti la bloc exista si alte cheltuieli, este nevoie de administrarea acestor cheltuieli comune

curatenie scari de bloc  Bucuresti

curatenie scari de bloc Bucuresti

In acest sens de cele mai multe ori exista asociatiile de locatari sau de proprietari care gestioneaza spatiile comune si fondurile pentru intretinerea, curatenia si renovarea spatiilor comune.Tocmai de aici pornesc adesea numeroase dispute, de la faptul ca spatiile comune nu sunt intretinute corespunzator sau de la faptul ca exista cheltuieli prea mari cu anumite astfel de spatii comune si cu intretinerea lor.

Spatiul comun cel mai utilizat si care adesea aduce discutii este chiar scara blocului, si anume curatenia acestui spatiu. Pentru a preintampina sau pentru a rezolva orice problema in acest sens, asociatiile de proprietari pot sa apeleze la o firma de curatenie Bucuresti profesionista ce ofera servicii de curatenie scari de bloc.

Ce inseamna curatenia in scara blocului?

Cu cat numarul de apartamente dintr-un bloc este mai mare, cu atat este mai dificil de intretinut curatenia in scara blocului respectiv, dar si de satisfacut asteptarile locatarilor cu privire la acest aspect. Iar acest lucru vine ca urmare a faptului ca scara de bloc este folosita zilnic de cei mai multi dintre locatari, insa nu toti acorda atentie pastrarii curateniei si nu toti au aceleasi asteptari atunci cand vine vorba despre acest aspect.

Tocmai de aceea, atunci cand asociatiile de locatari aleg sa apeleze la o firma de curatenie scari de bloc Bucuresti lucrurile devin mult mai simple. O astfel de firma dispune de personal calificat, instruit si cu experienta in curatenia oricarui tip de spatiu. Din acest punct de vedere curatenia in scara blocului va viza fiecare element, incepand de la treptele aflate la intrarea in scara blocului, la usa de la intrare, continuand cu treptele scarii de bloc si cu balustrada scarilor, dar si cu ferestrele sau geamurile de pe scara.

Nu in ultimul rand, curatenia in scara de bloc vizeaza si usile de la subsol sau de la pod, daca exista astfel de anexe, dar si uscatoria. In cazul in care exista si balcoane cu intrare din scara blocului, si acestea vor fi igienizate si curatate.

Avantajele oferite de o firma de curatenie scari de bloc  Bucuresti

Prin angajarea unei firme de curatenie care ofera si astfel de servicii de curatenie scari de bloc orice asociatie de locatari va beneficia de anumite avantaje. In primul rand discutam despre avantajul de a nu mai fi necesar sa se caute permanent personal pentru curatenia in scara blocului.

De asemenea, asociatia de locatari si administratorul nu va mai avea sarcina de procura produsele si echipamentele necesare pentru curatenia pe scara de bloc.Profesionalismul, rapiditatea cu care se efectueaza curatenia, dar si eficienta curateniei pe scara blocului se numara printre avantajele oferite de o astfel de firma. Daca iti doresti sa beneficiezi de servicii profesionale de curatenie scari de bloc Bucuresti acceseaza www.curatenie.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/asociatiile-de-locatari-pot-sa-apeleze-la-firme-profesioniste-pentru-curatenia-in-scara-blocului