Aurocom SRL comercializeaza tricouri pentru uniforma pompierilor

Peretu - 18 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Societatea comerciala Aurocom SRL detine o experienta de peste 25 de ani in domeniul confectiilor textile, iar in toti acesti ani prezenti pe piata de astfel de produse din Romania a comercializat o varietate foarte diversificata de produse pentru clienti importanti precum Auchan, Mega Image, Bergenbier, CORA sau Profi.

.

Avand experienta in a lucra cu astfel de nume mari, cei de la Aurocom SRL au inceput o colaborare cu institutii din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a furniza diferite produse din gama textile pentru uniformele celor angajati in aceste structuri, iar printre aceste produse se numara si modele de tricouri pompieri.

Astfel, in cadrul magazinului online Me Ai poate fi analizata oferta de astfel de tricouri pompieri realizate de Aurocom SRL.Modelele disponibile aici includ tricouri in jurul gatului si tricouri polo. Modelul de tricou in jurul gatului este realizat din material de tricot din bumbac 100%, iar culoarea acestuia este bleumarin. Acest tricou poate fi purtat la uniforma de serviciu de catre cadrele angajate in structurile pompierilor.

Modelul acesta de tricou are maneca scurta si la baza gatului are o bentita din tricot patent. Epoletii sunt prinsi in zona umerilor cu ajutorul unor nasturi. Cel de-al doilea model de tricou pentru pompieri disponibil pe Me Ai este modelul polo.Acesta este de asemenea confectionat din bumbac 100%, dar este realizat din material de tricot pique si bumbacul este unul fibros.

Culoarea este identica cu a celuilalt model, si anume bleumarin. Aceste tricouri pompieri, model polo au croiala dreapta si sunt alcatuite din fata, spate si din maneci. In zona gatului tricoul poate fi inchis cu ajutorul a trei nasturi.Epoletii sunt de asemenea aplicati in zona umerilor, la fel ca si in cazul modelului anterior de tricouri pompieri, iar ecusoane specifice Pompierilor vor fi amplasate in zona manecii stangi a tricoului.

De asemenea, aceste modele polo au inscriptionat atat pe spatele tricoului, cat si pe fata tricoului, textul „Pompierii”.Beneficiind de vasta experienta in domeniul confectiilor textile, cei de la Aurocom SRL au creat modele de tricouri pompieri care sa raspunda nevoilor pompierilor atat atunci cand se afla in misiune, cat si atunci cand sunt la detasamentele de care apartin.

Astfel, pentru a oferi cel mai bun confort oricarui pompier care imbraca la uniforma tricourile disponibile in oferta magazinului online Me Ai, acestea au fost realizat din material de tricot din bumbac 100% pentru a asigura respirabilitate si mobilitate. Mai mult decat atat, cusaturile si croiul fiecarui tricou sunt de cea mai buna calitate pentru ca aceste tricouri pompieri sa reziste si in conditii extreme, asa cum uneori pompierii trebuie sa indure.

Toate aceste caracteristici ale tricourilor pentru pompieri disponibile in oferta magazinului Me Ai pe site-ul www.meai.ro fac din aceste modele cea mai buna alegere atunci cand este nevoie de inlocuirea tricourilor uniformelor pompierilor. Iar preturile practicate de Me Ai pentru aceste modele de tricouri sunt cele mai bune de pe piata, oferind de asemenea si cel mai bun raport calitate-pret din ofertele existente pe piata in acest moment.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/aurocom-srl-comercializeaza-tricouri-pentru-uniforma-pompierilor