Automatic Gearbox, furnizorul tau in reparatii cutii viteze automate

BUCURESTI - 24 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Cutiile de viteze automate sunt foarte complexe si de diferite tipuri, iar atunci cand o defectiune apare la o astfel de cutie de viteze automata este obligatoriu sa te adresezi unei echipe specializate in reparatii cutii viteze automate. Nu este deloc indicat sa rezolvi pe cont propriu o problema aparuta la cutia de viteze automata pentru ca exista riscul de a cauza avarii si mai mari si astfel costurile cu reparatii cutii viteze automate sa fie ulterior mult mai mari.

.

.

Atunci cand simti ca masina ta pe cutie automata de viteze nu functioneaza exact cum  ar trebui alege sa te adresezi specialistilor de la SC Automatic Gearbox SRL.Indiferent daca ai o masina cu o cutie de viteze automata de tip tiptronic, multitronic, s-tronic, g-tronic, DSG sau Continuously Variable Transmission (CVT), la Automatic Gearbox oferim servicii complete in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul reparatiilor acestor cutii automate de viteze, suntem mereu pregatiti sa oferim cea mai buna solutie pentru orice autoturism. Tocmai datorita faptului ca problemele si defectiunile ce pot sa apara la orice masina sunt diferite si pot fi probleme la partea hidraulica, la partea electronica sau la partea mecanica, solutiile pe care mecanicii de la Automatic Gearbox le ofera sunt personalizate pentru fiecare autoturism in parte.

De multe ori este dificil sa identifici pe cont propriu care este problema reala a cutiei de viteze automata. Tocmai de aceea te asteptam la unitatea noastra de service pentru o diagnosticare gratuita. Tine minte ca la Automatic Gearbox nu vei plati serviciile cu diagnoza cutiei de viteze automata si nu ai nevoie de o progamare pentru aceste servicii.

Odata ce specialistii in reparatii cutii viteze automate vor identifica problema, acestia vor elabora un raport detaliat si impreuna cu tine vor lua decizia de efectua servicii de intretinere, de reconditionare, de inlocuire a pieselor sau de inlocuire completa a cutiei de viteze. Pentru a avea o privire de ansamblu asupra tuturor serviciilor oferite de unitate de service auto SC Automatic Gearbox SRL te invitam sa accesezi site-ul www.reparatiecutieautomata.ro.

Trebuie spus ca pe langa experienta foarte vasta in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate, la Automatic Gearbox vei beneficia de calitate superioara si de profesionalismul intreg personalului angajat.

Garantia calitatii serviciilor este data de faptul ca Automatic Gearbox este o firma autorizata de Registrul Auto Roman (RAR), iar profesionalismul personalului angajat este dovedit de specializarile efectuate in tari precum Germania si Olanda pentru a avea cunostintele tehnice necesare pentru solutionarea oricarei defectiuni indiferent ca vorbim despre un autoturism european, japonez sau american.

Mai mult decat atat, cele mai moderne si noi tehnologii sunt folosite pentru serviciile de diagnoza si pentru reparatii cutii viteze automate in unitatea de service auto a celor de la Automatic Gearbox.In cel mult 24 de ore defectiunile aparute la cutia de viteze automata vor fi solutionate, iar daca inlocuirea pieselor este necesara in cel mult 3 zile vei putea porni din nou la drum cu masina. Pentru orice problema la cutia de viteze automata te asteptam la Automatic Gearbox!