Automatic Gearbox –Pentru cutii de viteze automate care functioneaza perfect

BUCURESTI - 18 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Pentru orice sofer o problema aparuta la masina pe care o conduce poate deveni un stres foarte mare.Daca problemele minore sau defectiunile care pot fi rezolvate in scurt timp chiar de catre sofer sunt lucruri la ordinea zilei pentru multi soferi, atunci cand apare o problema la cutia de viteze a masinii lucrurile se complica.

.

.

Si se complica cu adevarat atunci cand esti soferul unei masini care functioneaza pe baza unei cutii de viteze automata.Desi o cutie de viteze automata este foarte apreciata de multi soferi datorita mobilitatii mai mari atunci cand esti la volan si datorita libertatii de miscare a soferului, trebuie spus ca o astfel de cutie de viteze este foarte complexa si drept urmare orice problema aparuta la cutia de viteze automata trebuie sa fie urmata de o vizita la o unitate de service care ofera reparatii cutii automate.

Doar ca nu orice service auto are mecanici specializati in repararea cutiilor automate de viteze. Prin urmare, daca esti soferul unei masini avand cutie automata, atunci trebuie sa retii acest nume – Automatic Gearbox.Aceasta unitate de service auto este specializata in reparatii cutii automate de viteze in Bucuresti si de mai bine de 20 de ani ofera servicii de reparatii pentru cutii de viteze pentru toate brand-urile si modelele de autoturisme si masini.

La primele semne ca ar putea exista o defectiune cat de mica la cutia de viteze automata, nu ezita sa dai o fuga la service-ul nostru auto. Nu ai nevoie de nici o programare in avans pentru serviciul de diagnoza si prin urmare tot ceea ce trebuie sa faci este sa te prezinti la Automatic Gearbox si sa soliciti o verificare din partea mecanicilor nostri specializati in reparatii cutii automate in Bucuresti.

Pe langa faptul ca acest serviciu poate fi solicitat fara o programare in avans, la Automatic Gearbox acest serviciu este si gratuit. In consecinta, ai toate motivele pentru care sa faci o verificare imediat ce simti ca ar putea fi vorba de o problema la cutia automata a masinii tale.

Intreg personalul care lucreaza pentru Automatic Gearbox este specializat in tari precum Olanda si Germania pentru reparatii cutii automate de viteze, iar toate echipamentele si tehnologiile folosite de catre unitatea noastra de service sunt de ultima generatie astfel incat putem identifica imediat problemele cu care te confrunti si putem veni cu solutiile cele mai eficiente si cele mai rapide.

In functie de ceea ce au identificat mecanicii nostri in urma efectuarii diagnozei, serviciile Automatic Gearbox in repararea cutiilor automate de viteze includ testarea cutiei de viteze in diverse conditii pentru a verifica cum functioneaza, repararea sau reconditionarea pieselor sau a componentelor uzate, inlocuirea pieselor care nu mai pot fi reconditionate, iar in ultima instanta, inlocuirea completa a cutiei de viteze.

Pentru mai multe detalii referitoare la serviciile oferite de Automatic Gearbox in domeniul reparatiilor cutiilor automate de viteze intra pe www.reparatiecutieautomata.ro.Daca ai nevoie de reparatii cutii automate si vrei ca ulterior sa functioneze perfect cutia de viteze a masinii tale, atunci cu siguranta Automatic Gearbox este alegerea perfecta.