Care sunt culorile perfecte pentru tinutele bebelusului in cadrul unei sedinte foto?

BUCURESTI - 6 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Inclusiv cei mici trebuie sa poarte haine chic, care se asorteaza si care pot iesi foarte usor in evidenta. Mai mult de atata, acestea trebuie sa prezinte texturi interesante, precum si o paleta cromatica unica, placuta si armonioasa, in asa masura incat rezultatele finale sa fie unele potrivite.

sedinte foto bebelusi

sedinte foto bebelusi

In cazul in care se doreste ca fotografia sa fie una colorata, sa transmita sentimente puternice de bucurie, dragoste si puritate, este important ca si bebelusul sa poarte hainute care ii se potrivesc.

In cazul in care nu se stie care sunt culorile potrivite pentru o tinuta in cadrul unor sedinte foto bebelusi, parintii pot lua in calcul urmatoarea paleta:

Alb

Albul este o culoare care se potriveste oricarui copil, indiferent de varsta. In primul rand aceasta complimenteaza nuantele pielii celui mic, iar in al doilea rand, ii va scoate trasaturile in evidenta. In acest mod, albul este o culoare care transmite cu usurinta sentimente puternice, iar pozele vor fi extrem de expresive.

Mai mult de atat aceasta nuanta, de cele mai multe ori este potrivita si pentru orice tip de fundal. Asadar, atat in cazul fundalurilor care cuprind nuante calde, precum bej, maro, rosu si roz, cat si in cazul nuantelor reci, precum albastru, violet sau verde.

Deseori, albul va scoate in evidenta formele si totodata le va pune in valoare, in asa masura incat aspectul per total al fotografiei sa fie unul extrem de armonios. Totodata, albul poate fi folosit pentru tinutele bebelusului si atunci cand vine vorba de pozele alb negru, unde este nevoie de un contrast puternic.

In acest mod, cu ajutorul unei simple culori se vor putea transmite sentimente puternice, iar fotografiile vor fi unice, inedite, dar extrem de placute din punct de vedere vizual si estetic.

Albastru

Albastru este o nuanta interesanta, mai ales cand este folosita pentru hainutele celor mici. In fotografii albastru este o culoare armonioasa, care se potriveste cu albul, verdele, violetul si negru. Totodata albastru poate fi folosit si impreuna cu fundaluri colorate in nuante deschise de galben sau oranj. In acest mod se vor putea crea contraste puternice, armonioase, care vor scoate in evidenta bucuria celui mic.

Mai mult de atat, este important de stiut ca albastru este o nuanta perfecta atat pentru fetite, cat si pentru baietei, datorita faptului ca poate scoate foarte usor trasaturile in evidenta.

Bej

Printre nuantele favorite ale parintilor, in materie de hainute pentru copii, se numara bejul. Aceasta este o nuanta perfecta pentru fotografii, mai ales pentru cele care prezinta un cadru monocrom, datorita faptului ca bejul este o nuanta perfecta, armonioasa care este placuta vizual.

Mai mult de atat, cu ajutorul unei astfel de nuante se vor putea crea cadre interesante, care sa evidentieze fericirea bebelusului si care sa ii completeze perfect nuantele tenului.

In acest mod, se poate obtine cu usurinta un cadru armonios, placut si interesant, in ciuda faptului ca sunt folosite doar diferite nuante, de diferite intensitati de bej.Credit foto: Marius Niculae – Fotograf copii specializat in sedinte foto aniversare.