Care sunt variantele de genti de dama pe care le poti folosi in diferite ocazii?

Tirgu Mures - 23 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Din garderoba oricarei femei nu pot sa lipseasca gentile. Aceste accesorii sunt deopotriva foarte utile si menite sa completeze stilul vestimentar pentru o femeie. Tocmai de aceea, pentru ca si stilurile vestimentare sunt foarte diferite in functie de momentul din zi si in functie de ocazie, inclusiv gentile pentru dama sunt foarte diversificate.

genti dama

genti dama

Astfel putem vorbi despre genti dama care pot fi folosite la activitatile zilnice, genti pentru dama pentru ocazii si evenimente speciale sau genti si posete de dama potrivite cu anumite stiluri vestimentare. In ceea ce urmeaza vei putea descoperi care sunt cele mai des intalnite modele si tipuri de genti de dama pe care le poti gasi in magazinele de specialitate, fie ele online sau magazine fizice.

Geanta office pentru dama

Atunci cand o doamna sau o domnisoara lucreaza in cadrul unui birou sau activeaza in domeniul prestari servicii cea mai la indemana alegere o reprezinta o geanta office. Aceste tipuri de genti dama sunt alegerea ideala prin prisma aspectului lor formal si prin prisma faptului ca sunt gandite a oferi suficient spatiu pentru lucrurile de care poate avea nevoie o femeie care lucreaza intr-un astfel de mediu.

Geanta clasica pentru utilizare zilnica

Un al tip de geanta pentru dama este cea clasica, aceasta fiind alegerea ideala pentru activitatile zilnice. Indiferent daca ai nevoie sa mergi la cumparaturi ori daca ai de rezolvat diferite treburi prin oras, o geanta care poate fi purtata pe umar si care poate fi disponibila in diferite marimi este oricand alegerea ideala. Mai mult decat atat, culorile pentru aceste tipuri de genti clasice pentru dama sunt foarte variate astfel incat sa poti asorta acest tip de geanta la orice tinuta.

Geanta de tip Shopper

In situatiile in care ai nevoie de foarte mult spatiu prin prisma unei genti de dama cea mai potrivita alegere o reprezinta geanta de tip Shopper. Aceste genti dama sunt din categoria acelor modele cu dimensiuni mari si foarte mari.

Astfel vorbim dspre genti in care pot sa incapa foarte mult lucruri, fie ca vorbim despre lucrurile de care ai nevoie la locul de munca, fie ca vorbim despre anumite produse sau obiecte pe care trebuie sa le cumperi din oras. Un alt avantaj al acestui tip de geanta pentru dama este dat de exista numeroaselor buzunare care pot facilita organizarea eficienta a lucrurilor in geanta.

Geanta sau poseta eleganta

Pentru ocaziile speciale si evenimentele la care ai fost invitata sa participi cea mai potrivita alegere pentru a asorta geanta cu vestimentatia este varianta eleganta. Geanta eleganta este alegerea perfecta pentru a te incadra in tema unui eveniment special, dar in acelasi timp pentru a captiva atentia asupra ta cu o geanta cu adevarat atractiva. In categoria gentilor elegante poti regasi inclusiv posetele pentru seara.

Genti de dimensiuni mici

Alte tipuri de genti se refera la acelea care au dimensiuni mici sau foarte mici. Aceste genti dama pot sa fie de tip plic sau pot sa se regasesca sub forma gentilor cu bareta care pot fi purtate fie pe umar, fie petrecute in diagonala peste umar.

Rucsacul de dama

Nu in ultimul rand in ofertele de genti de dama vei putea gasi diferite modele de rucsaci pentru dama. Aceasta este o alegere ideala atunci cand vrei sa ai libertate de miscare prin faptul ca vei avea ambele maini libere, dar si prin prisma faptului ca greutatea din rucsac va fi distribuita uniform la nivelul spatelui.Oricare dintre aceste tipuri de genti pot fi regasite in oferta magazinului online Barney’s Store, magazin specializat in genti dama. Oferta completa poate fi gasita pe barneystore.ro.

Taguri: genti dama
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/care-sunt-variantele-de-genti-de-dama-pe-care-le-poti-folosi-in-diferite-ocazii