Ce aduce nou versiunea AutoCAD 2021?

BUCURESTI - 26 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

Ultimele decenii au adus progrese foarte importante in tot ceea ce inseamna proiectarea, managementul si implementarea diferitelor proiecte in majoritatea domeniilor civile si industriale. Tocmai pentru a raspunde nevoilor si cerintelor tehnologice ale secolului 21, exista software specializat pentru proiectare, analiza, vizulizare, modelare si simulare pentru o gama larga de proiecte. Fara niciun dubiu liderul pe piata este AutoCAD .

AutoCAD

AutoCAD

Solutia software AutoCAD se preteaza oricarei activitati

AutoCAD este un software care permite oricarui domeniu de activitate sa adapteze functionalitatile soft-ului la cerintele sale. Indiferent de cerintele specifice ale unui domeniu de activitate, AutoCAD permite utilizatorilor sa dispuna de instrumentele de lucru in maniera in care sunt oferite de program, dar in acelasi timp ofera posibilitatea de a adapta functionalitatile aplicatiei software pentru cerintele specifice. Din acest punct de vedere vorbim despre un software care ofera cea mai mare flexibilitate pentru toate domeniile de activitate.

Pentru a raspunde cat mai bine progreselor realizate in majoritatea domeniilor, suita de programe AutoCAD aduce constant imbunatatiri prin implementarea de functii si extensii noi. Aceste extensii au ca scop principal cresterea vitezei de lucru si imbunatatirea performantei multi-disciplinare, indiferent de tipul de proiect si indiferent de domeniul de activitate. Versiunea AutoCAD 2021 asigura conectarea si integrarea foarte rapida a intreg fluxului de lucru pentru proiectare si documentare.

Noul set de extensii propuse de versiunea AutoCAD 2021

Pentru utilizatorii interesati de cele mai noi functionalitati implementate in cadrul aplicatiei software AutoCAD, trebuie spus ca versiunea AutoCAD 2021 propune un set de extensii care au menirea de a imbunatati si mai mult fluxul de lucru in cadrul proiectarii, documentarii sau vizualizarii pentru diferite proiecte si domenii de activitate.

Printre extensiile regasite in noua versiune mentionam comenzile TRIM si EXTEND utilizate in interfata Quick Mode. Aceste comenzi asigura selectia implicita a muchiilor dintr-un proiect, in vreme ce obiectele aflate in afara selectiei respective vor fi automat sterse. De asemenea, comanda TRIM identifica limitele suprafetelor hasurate care au forma de muchii taietoare si nu ia in calcul suprafetele hasurate. Doua noi variabile au fost introduse in aplicatia software AutoCAD LT 2021 pentru comenzile TRIM si EXTEND, amintind aici variabilele TRIMEDGES si TRIMEXTENDMODE.

O alta extensie nou implementata este comanda MEASUREGEOM, comanda ce are rolul de a masura aria sau perimetrul unei suprafete delimitate si inchise. Pentru acest lucru este nevoie de un simplu click intr-un spatiu avand contur inchis si se va afisa aria sau perimetrul respectivului contur inchis. Mai mult, se poate face suma perimetrului sau a ariei mai multor suprafete delimitate folosind in acest sens tasta Shift.

DRAWING HISTORY este o alta noutate a AutoCAD 2021. Aceasta este folosita in cloud pentru a salva fisierele AutoCAD pentru diferitele versiuni pe durata fluxului de lucru. Aceasta extensie asigura un acces facil la versiunile anterior salvate ale unui fisier si ofera posibilitatea de a compara versiuni diferite ale aceluiasi proiect.

Extensia XREF Compare permite realizarea de comparatii intre versiunile unui desen curent si a unui desen provenit dintr-o sursa externa, acest lucru realizandu-se sub forma unui fisier XREF.Modificarile intre versiunea curenta si versiunea dintr-o sursa externa vor fi evidentiate imediat cu ajutorul unei alte extensii noi, si anume extensia Revision Cloud.

BLOCKS PALLETE este o alta noutate ce faciliteaza accesul la biblioteca proprie. Aceasta extensie asigura accesul indiferent de locatia bibliotecii prin utilizarea legaturii cu diferitii furnizori de stocare a datelor in cloud.

Toate aceste noi extensii pot sa ofere o experienta mult imbunatatita in utilizarea AutoCAD in cadrul oricarui domeniu de activitate. Pentru a beneficia de o oferta personalizata pentru licenta aplicatiei software AutoCAD 2021 intra acum pe www.cadexpert.eu.

Taguri: autocad
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/ce-aduce-nou-versiunea-autocad-2021