Ce aduce nou versiunea de AutoCAD LT 2022?

BUCURESTI - 14 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

Unul dintre cele mai folosite si cunoscute programe asistate de calculator este AutoCAD. Acest software este conceput pentru proiectarea asistata de calculator si pentru grafica intr-o larga varietate de domenii de activitate, fie ca vorbim despre domenii civile, fie ca vorbim despre cele industriale. AutoCAD LT este o planseta inteligenta de proiectare generala 2D pentru aceste domenii de activitate.

AutoCAD LT 2022

AutoCAD LT 2022

Pentru a raspunde celor mai moderne cerinte ale secolului in care traim, versiunea Autodesk AutoCAD LT 2022 isi propune sa ofere utilizatorilor un mediu de lucru intuitiv si performant pentru crearea desenelor 2D si a documentatiilor de proiect.

Descopera subscriptia AutoCAD LT 2022

Aplicatia AutoCAD LT 2022 faciliteaza utilizatorilor posibilitatea de a crea si de a edita geometria diferitelor proiecte, dar si adaugarea de adnotari pentru desenele cu texte, pentru cote, leaderi sau pentru tabele. Datorita capacitatii de automatizare a activitatilor repetitive care sunt adesea intalnite in cadrul realizarii desenelor 2D pentru proiectare, AutoCAD LT ofera o productivitate foarte ridicata ca urmare a procesului de drafting.

Mai mult decat atat, acest proces de drafting faciliteaza inclusiv crearea de proceduri de lucru. In consecinta vorbim despre AutoCAD LT 2022 ca despre o aplicatie software care inseamna conectare si integrare foarte rapida a fluxului de lucru, fie ca vorbim despre proiectare, fie ca ne referim la documentare.

Ca urmare a faptului ca utilizatorul va avea acces la AutoCAD web si AutoCAD mobile, acesta poate vizualiza si edita intr-un timp foarte scurt si indiferent de locatie desenele proiectului. Tot ceea ce este nevoie pentru accesarea aplicatiilor AutoCAD web si AutoCAD mobile este o conectare a aplicatiilor cu Autodesk ID.

Functiile propuse de versiunea AutoCAD LT 2022

Pentru a facilita cat mai mult documentarea, proiectarea, modelarea si vizualizarea indiferent de domeniul de activitate si de proiect, versiunea Autodesk AutoCAD LT 2022 propune un set de functii noi. In acest sens aceasta versiune de AutoCAD vine cu aplicatii care contribuie la cresterea productivitatii si automatizarii proceselor de proiectare.

Noile functii aduse de versiunea AutoCAD LT 2022 contribuie la imbunatatirea experientei utilizatorilor. In acest sens functia Trace este o functie de tip multiplatforma si asigura posibilitatea de a se efectua comentarii si marcari pe desenele din cadrul unui proiect. Desenele nu sunt modificate de comentariile sau marcarile facute, putand ulterior fi vizualizate in cadrul fisierului.

Functia Share contribuie la partajarea desenelor intre diferiti colaboratori implicati in cadrul unui proiect. Aceasta partajare este facuta in siguranta ca urmare a faptului ca se pot stabili diferite niveluri pentru accesarea unui desen.

Cu ajutorul functiei Count pot fi numarate automat blocurile sau entitatile din cadrul unui desen. Aceasta functie asigura evitarea erorilor de numarare manuala si faciliteaza automatizarea procesului de proiectare. Pentru a publica plansele in format PDF direct in Autodesk Cloud exista acum functia Push to Autodesk Docs.

Functia Floating windows permite ca intr-o singura instanta AutoCAD sa fie editate si vizualizate simultan mai multe fisiere. Acest lucru se poate face prin mai multe ferestre alaturate sau prin folosirea unui al doilea monitor, iar functia Start TAB vine cu imbunatatirea accesului la fisiere direct din Home Screen.

AutoCAD LT 2022 permite de asemenea accesul la instalarea aplicatiei intr-o maniera personalizata. Acest lucru inseamna ca orice utilizator poate sa foloseasca aplicatia chiar in timpul in care aceasta se instaleaza. Nu in ultimul rand vorbim despre tehnologia TrustedDWG, tehnologia regasita in cadrul aplicatiei.

Aceasta tehnologie are menirea de a asigura integritatea datelor in cadrul unui proiect, fiind cea mai sigura metoda pentru stocarea si partajarea desenelor.Daca iti doresti o oferta personalizata pentru licenta si subscriptia pentru AutoCAD LT 2022, poti gasi mai multe informatii pe www.cadexpert.eu.

Taguri: autocad lt 2022
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/ce-aduce-nou-versiunea-de-autocad-lt-2022