Ce recomanda Automatic Gearbox pentru reparatii cutii viteze automate?

BUCURESTI - 10 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Atunci cand ai o defectiune la masina este recomandat sa te adresezi unui service specializat pentru a identifica exact defectiunea si a gasi cea mai eficienta solutie pentru rezolvarea acesteia. Iar atunci cand vorbim despre probleme aparute la cutia de viteze automata a masinii tale vizita la o unitate de service este obligatorie.

.

Daca ai o masina avand cutie de viteze automata si inca nu ai gasit o unitate de service specializata in reparatii cutii viteze automate care sa iti ofere servicii de calitate, atunci retine acest nume – Automatic Gearbox. Exista mai multe aspecte care recomanda Automatic Gearbox atunci cand vine vorba despre reparatii cutii viteze automate.

In primul rand vorbim despre echipa de mecanici cu multi ani de experienta in tot ceea ce inseamna rezolvarea defectiunilor la cutiile de viteze ale tuturor tipurilor de masini. Intreg personalul care lucreaza pentru Automatic Gearbox detine mai mult de 20 de ani de experienta in rezolvarea problemelor aparute la toate tipurile de cutii de viteze, iar de mai bine de 10 ani echipa de la Automatic Gearbox s-a specializat in reparatii cutii viteze automate.

Specializarile efectuate la diferite stagii in vestul Europei in domeniul reparatii cutii viteze automate reprezinta un alt aspect care recomanda Automatic Gearbox atunci cand ai nevoie sa identifici si sa rezolvi problemele la cutia de viteze automata a masinii tale. Un alt aspect ce ne recomanda ca lideri in domeniul reparatii cutii viteze automate pe piata unitatilor de service auto din Romania este dat de calitatea exceptionala atat pentru piesele folosite, cat si pentru manopera.

Astfel, colaboram cu furnizori de renume mondial pentru a oferi clientilor nostri piese originale si potrivite pentru fiecare model si marca de autoturism. Mai mult decat atat, intreaga manopera este realizata de profesionisti in domeniu si cu o vasta experienta, iar acest lucru garanteaza calitatea fiecarui serviciu. Certificarea acestei calitati este data de faptul ca Automatic Gearbox este o firma autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR).

Pachetele de servicii complete in domeniul reparatii cutii viteze automate reprezinta un alt lucru ce ne recomanda. La Automatic Gearbox vei gasi toate tipurile de servicii de care poti avea nevoie, incepand de la diagnoza si testarea cutiei de viteze automate,la revizia tehnica periodica,intretinerea cutiei de viteze, reconditionarea acelor piese care prezinta uzura, inlocuirea pieselor daca este cazul si nu in ultimul rand schimbarea cutiei de viteze automate daca defectiunile nu mai pot fi rezolvate in niciun fel.

Informatii detaliate privind serviciile oferite de Automatic Gearbox in materie de reparatii cutii viteze automate poti gasi pe site-ul nostru, la www.reparatiecutieautomata.ro.Conditiile avantajoase oferite fiecarui client reprezinta un alt element ce recomanda Automatic Gearbox, iar cand ne referim la conditii avantajoase vorbim despre raportul calitate-pret, dar si despre faptul ca la unitatea noastra de service diagnoza este gratuita.

Mai mult decat atat, mecanicii nostri incearca tot timpul sa reconditioneze piesele uzate si doar in lipsa de alta varianta piesele uzate sunt inlocuite. Toate aceste aspecte anterior enuntate te pot convinge de faptul ca Automatic Gearbox este cea mai buna alegere in materie de reparatii cutii viteze automate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/ce-recomanda-automatic-gearbox-pentru-reparatii-cutii-viteze-automate