Ce tipuri de plase antiinsecte pot fi comandate la producatorii de termopane?

Timisoara - 6 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Daca ferestrele de tamplarie PVC si aluminiu sunt foarte apreciate pentru etanseitatea foarte mare care asigura o izolare termica si fonica de inalta clasa, trebuie spus ca pentru a preveni patrunderea insectelor in spatiile unde sunt montate astfel de ferestre avem nevoie de plase antiinsecte.

tamplarie PVC Timisoara

Desi de multe ori putem fi tentati sa alegem sa ne ocupam personal de gasirea solutiilor pentru a preveni patrunderea insectelor in locuinta noastra, este recomandat sa ne adresam unei firme care se ocupa de astfel de accesorii pentru tamplaria PVC si aluminiu. Atunci cand alegem sa apelam la o firma tamplarie PVC Timisoara putem gasi diferite modele de astfel de plase antiinsecte, astfel incat sa gasim tipul de plase potrivit nevoilor noastre.

Principalele tipuri de plase antiinsecte

In randul tipurilor de plase antiinsecte care sunt puse la dispozitie de firmele producatoare de termopane regasim plasele antiinsecte cu balamale, plasele fixe cu cleme, plasele de tip rulou, plasele antiinsecte glisante sau plasele de tip plisse.

Toate acestea sunt gandite special pentru modelele de geamuri termopan sau pentru produsele de tamplarie PVC. Cu alte cuvinte, fiecare varianta de astfel de plase este realizata doar in urma stabilirii tipului de termopane care sunt montate sau dupa identificarea exacta a termopanelor montate anterior.

Proiectarea si realizarea acestor accesorii pentru tamplaria PVC si de aluminiu este la fel de importanta precum proiectarea si realizarea ferestrelor propriu-zise. Plasele antiinsecte cu balamale sunt modelul clasic care au o montare simpla si sunt varianta clasica de balamale. Acestea sunt foarte economice si asigura o etansare perfecta. Singurul dezavantaj ar putea fi acela ca pot pune probleme atunci cand trebuie deschise pentru a spala exteriorul geamului.

Varianta de plase antiinsecte de tip rulou este alegerea potrivita atunci cand ne dorim un model mai elegant pentru astfel de accesorii. Sunt foarte rezistente si ofera avantajul de a putea fi montate pentru orice tip de geam termopan.

Plasele antiinsecte glisante sunt de asemenea elegante si sunt foarte usor de manevrat datorita mecanismului de alunecare pe un sistem de role. Si acestea sunt foarte rezistente si ofera un aspect modern oricarei locuinte. Plasele antiinsecte glisante sunt foarte eficiente si in cazul usilor datorita faptului ca intretinerea acestora este una usor de realizat.

Cele mai moderne si elegante plase antiinsecte sunt acele de tip plisee. Acestea au avantajul de a putea fi lasate in puncte intermediare. In acelasi timp vorbim despre plase antiinsecte fiabile si rezistente care pot fi montate atat in cazul ferestrelor de termopan, cat si in cazul usilor.

Profal Industry – Accesorii tamplarie PVC si aluminiu

Daca ai nevoie de montarea unor plase antiinsecte si nu stii exact care este cea mai buna alegere, este recomandat sa apelezi la o firma producatoare de astfel de accesorii pentru produse de termopan Timisoara. Profal Industry pune la dispozitia clientilor sai servicii de consiliere pentru alegerea oricaror produse de tamplarie PVC si de accesorii pentru acest tip de tamplarie, dar si o oferta diversificata de produse de termopan.

PROFAL INDUSTRY activeaza in domeniul tamplariei PVC si de aluminiu inca din anul 2003. Datorita experientei acumulate si a profesionalismului dovedit, aceasta firma este un jucator important in domeniul tamplariei.

Seriozitatea cu care si-a indeplin de fiecare data obligatiile contractuale, a facut ca PROFAL INDUSTRY sa devina un partener permanent pentru unii dintre cei mai importanti antreprenori din tara. In portofoliul firmei se regasesc clienti precum IuliusMall, Hornbach, Arabesque, Kaufland, Siemens, Porsche si multi altii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/ce-tipuri-de-plase-antiinsecte-pot-fi-comandate-la-producatorii-de-termopane