Consumabile de top pentru echipamente de curatenie stradala la preturi promotionale

Cluj - Napoca - 18 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Industrie

SC CONVAR IMEX SRL este o firma recunoscuta in comercializarea de echipamente destinate curateniei stradale si consumabile pentru astfel de echipamente. Cele mai moderne si fiabile echipamente si consumabile pentru curatenia stradala pot fi regasite in oferta celor de la CONVAR IMEX SRL.

.

.

Functionarea eficienta a unui maturator stradal este influentata in mare masura  de calitatea materialelor consumabile utilizate, in special a inelelor de perie si a periilor laterale conice.CONVAR IMEX SRL lanseaza o campanie de preturi promotionale in intervalul 15.07.2019 – 01.09.2019 la categoriile de consumabile „inele de perie, tamburi de perie și perii laterale conice” pentru toti clientii care vor face referire la prezentul articol.

In categoria inele de perie, la CONVAR IMEX SRL veti putea regasi diferite modele si dimensiuni  in functie de caracteristicile esentiale prin care se diferențiaza aceste consumabile: diametrul exterior (pornind de la 310 mm pana la peste 800 mm), diametrul interior (intre 78 si pana la peste 300 mm), grosimea inelului (13, 14, 15, 50, 60 mm), compozitia firelor (PPL, PET, SARMA, PPL/PET, PPL/SARMA), forma (plate sau ondulate), scopul pentru care se folosesc (pentru maturat praf si alte impuritati sau zapada).

Va oferim inelele de perie potrivite pentru majoritatea tipurilor de maturatoare stradale existente pe piata.Tamburii de perie din oferta CONVAR IMEX SRL sunt de diferite tipuri in functie de diametrul exterior al inelului de perie (pornind de la 300 de mm), marimea patratului interior al axului (40×40, 45×45, 50×50, 60×60, 100×100, 140×140 mm etc) lungimea tamburului (650, 700, 750, 800, 1100, 1200, 1250, 1282 mm etc.), compozitia firelor (PPL sau PPL/SARMA).

Periile laterale conice produse si comercializate  de CONVAR IMEX SRL sunt de diferite tipuri, iar pentru alegerea periei potrivite este important sa tineti cont de caracteristicile care le diferentiaza: diametrul suportului de perie, diametrul interior al suportului periei, numarul gaurilor pe baza caruia se monteaza peria si distanta dintre aceste gauri, grosimea suportului periei sau diametrul la sol al periei.

Lungimea firului, numarul de fire, compozitia firelor periei reprezinta de asemenea alte caracteristici esentiale in alegerea unor perii laterale pentru maturatoare stradale. Referitor la compozitia firului pentru diferitele modele de perii laterale, puteti opta pentru fire confectionate din material plastic PPL, din lamele de otel, din sarma, dar si din diferite combinatii ale materialelor enumerate anterior.

La CONVAR IMEX SRL detinem un stoc considerabil de consumabile de diverse tipuri si dimensiuni pentru a ne asigura de promptitudinea onorarii comenzilor in cel mai scurt timp posibil. Precizam ca intreaga gama de consumabile este de o calitate superioară, produse in UE, fiabile si eficiente.

Pentru mai multe detalii referitoare la inele de perie, tamburi, perii laterale si alte consumabile pentru echipamente de curatenie stradala din oferta CONVAR IMEX SRL ne puteți contacta accesand www.convar.ro si apeland numerele de de telefon de pe site-ul nostru.

Taguri: consumabile