Covor PVC de cea mai buna calitate de la la Malex Concept

BUCURESTI - 15 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Orice covor PVC ati alege de la Malex Concept Design noi va garantam ca veti fi impresionati de calitatea acestora si veti fi profund multumiti de investitia facuta. Acestea se regasesc in mai multe variante astfel ca vrem sa avem certitudinea ca fiecare clienti care apeleaza cu incredere la noi gaseste aici tot ceea ce are nevoie.

.

.

Sunt produse extrem de flexibile si de o calitate foarte buna, ceea ce le fac alegerea perfecta pe scara larga. Covoarele PVC au o rezistenta excelenta la produsele chimice folosite in unitatile medicale de aceea sunt folosite cu succes in sectiile de terapie intensiva si in blocurile chirugicale. Aceste pardoseli au standarde tehnice foarte ridicate, oferind un plus de confort tuturor celor care il folosesc.

Acest tip de pardoseala este folosit pentru spatii publice , cum ar fi: scoli, institutii, aeroporturi, gari,unde zilnic se perinda o multime de oameni. Accesati chiar acum site-ul nostru aici rasfoiti cu atentie oferta si alegeti covorul PVC care se potriveste cel mai bine preferintelor dumneavoastra.

Aici gasiti o diversitate de modele potrivite pentru orice tip de trafic. Asadar,nu mai stati pe ganduri si luati atitudine, pentru ca ar fi pacat sa pierdeti aceasta oportunitate de a va achizitiona produse de exceptie la preturi extrem de accesibile. Beneficiati de nenumaratele avantaje care sunt vizibile inca de la primul contact vizual, indiferent ca sunt amplasate in spatii rezidentiale sau comerciale.

Covor PVC – calitate superioara

Un covor PVC ramane solutia viabila pentru unitatile medicale in care rezistenta sporita la igiena, durabilitatea si usurinta in intretinere ocupa un loc extrem de important. De asemenea, covorul PVC este o pardoseala care ofera senzatia de caldura in spatiul in care este instalat si aduce multiple beneficii ceea ce il face tot mai apreciat in ultima vreme.

Echipa noastra a reusit sa acumuleze o experienta de invidiat de cand activeaza pe piata fiind mereu in continua dezvoltare, deoarece vrem sa avem acces la informatii utile,de ultima generatie si sa le implementam in activitatea noastra de zi cu zi. Venim in sprijinul dumneavoastra cu solutii complete si complexe de pardoseli pentru toti cei care isi doresc o pardoseala rezistenta si un grad inalt de performanta.

Covor PVC – caracteristici de exceptie

Compozitia acestui covor PVC si caracteristicile acesteia, denota cel mai inalt grad calitativ si perfomante de elita. Se monteaza usor si se bucura de o mare durabilitate in timp.Va punem la dispozitie solutii la cheie ce integreaza toate accesoriile necesare instalarii suprafetelor dorite, dat fiind faptul ca aici puteti gasi tot ce va doriti. Noi respectam cu precizie termenul de livrare iar echipa de profesionisti il pot monta in timpi optimi realizand o pardoseala de maxima eficienta.

Este cea mai potrivita optiune pentru fabrici, hale de productie precum si depozite din industria alimentara. De asemenea, se foloseste cu incredere si in supermarketuri, cantine, hoteluri sau show room uri de prezentare.

Taguri: covor pvc