Crama Zoresti – Dealu Mare - Vinuri romanesti cu arome unice

Buzau - 12 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa

Un vin bun nu trebuie sa lipseasca de la nici o masa. De asemenea un vin bun poate sa fie oricand o alegere inspirata pentru a sarbatori un eveniment important din viata noastra. In acelasi timp poti sa alegi sa faci cadou unei persoane dragi un sortiment de vin de cea mai buna calitate. Cu alte cuvinte, vinul poate fi potrivit pentru foarte multe ocazii si situatii. Insa conditia este sa ai la dispozitie un vin de cea mai buna calitate, cu arome deosebite si cu un buchet unic. Pentru astfel de vinuri recomandam podgoriile Dealu Mare, regiunea Zoresti.

Crama Zoresti – Dealu Mare

Crama Zoresti – Dealu Mare

Situate la granita judetelor Buzau si Prahova, intr-o regiune cu un climat unic, cu temperaturi blande si cu o expunere moderata la razele soarelui in lunile de vara, dar si la adapost de vanturi prin prisma regiunii deluroase, podgoriile Dealu Mare reprezinta un cadru natural perfect pentru cultivarea unui numar impresionat de soiuri de struguri pentru productia unora dintre cele mai aromate soiuri de vinuri din tara noastra. In acest context Crama Zoresti – Dealu Mare propune iubitorilor de vinuri o gama impresionanta de sortimente de vin rosu, vin alb si vin rose.

Daca preferi un  vin alb Dealu Mare, trebuie spus ca in oferta podgoriei Dealu Mare, Domeniile Zoresti, vei putea gasi printre altele Perla Zorilor Muscat Ottonel, Basileus Chardonnay sec, Basileus Riesling Italian sec, Boier Bibicu Chardonnay sec, Pelin De Zoresti demi dulce sau Domeniul Zoresti Sauvignon Blanc.

Pentru un vin rosu Dealu Mare poti alege dintre soiul de vin Boier Bibicu Cabernet Sauvignon sec, Basileus Cabernet Sauvignon sec, Basileus Merlot sec, Domeniul Zoresti Cabernet Sauvignon demisec sau Domeniul Zoresti Feteasca Neagra demi dulce. In categoria de vinuri rose regasim printre altele vinurile Boier Bibicu Cabernet Sauvignon Sec, Cabernet Sauvignon Basileus sec sau Domeniul Zoresti Demisec.

Exista inclusiv colectii de vinuri produse la Crama Zoresti – Dealu Mare, dar si specialitati de vinuri. Specialitatile de vinuri includ sortimentele Basileus Riesling Italian sec, vinul rosu de Feteasca Neagra sau vinul rose Domeniul Zoresti. Toate aceste tipuri si soiuri de vinuri produse in podgoria Dealu Mare se ridica la cele mai ridicate standarde de calitate.

Prin urmare vorbim despre vinuri care raspund pana si celor mai ridicate exigente atunci cand vine vorba despre productia de vinuri. Tocmai pentru a raspunde normelor europene in vigoare, inca din anul 2006 aceste crame si-au adaptat productia de struguri si de vinuri la standardele europene in domeniu. Acest aspect certifica faptul ca intreg procesul de productie a vinurilor si toate tehnicile implicate in cadrul acestui proces sunt efectuate de profesionisti in domeniu.

Indiferent daca iti doresti un vin de masa sau daca iti doresti sa te bucuri de vinuri premiate, la cramele Zoresti vei putea gasi exact ceea ce cauti. Vinuri de calitate exceptionala, cu arome deosebite si buchete unice sunt disponibile la preturi accesibile oricarui buzunar. Alege intotdeauna sa consumi sau sa daruiesti doar vinuri de calitate. Fara doar si poate ca in acest sens Crama Zoresti – Dealu Mare este alegerea potrivita!

© Crama Zoreşti – Dealu Mare Com. Vernești, Jud. Buzău www.zoresti.ro; www.vinurizoresti.ro