Crearea desenelor 2D si a documentatiilor de proiect cu AutoCAD LT 2022

BUCURESTI - 14 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C

Ultimii ani au adus numeroase inovatii si progrese in ceea ce inseamna programele asistate de computer. Acest lucru este valabil in mai toate domeniile de activitate, iar domenii precum cel al constructiilor, proiectarii si arhitecturii nu fac exceptie. In aceste domenii cele mai utilizate sunt programele din suita Autodesk AutoCAD.

AutoCAD 2022

AutoCAD 2022

In cadrul suitei de programe AutoCAD regasim versiunea de AutoCAD LT 2022, aceasta fiind o planseta inteligenta pentru proiectarea generala in versiune 2D pentru proiecte din industria de constructii civile sau industriale. Cu ajutorul AutoCAD LT 2022 fiecare utilizator va avea acces la un mediu de lucru extrem de performant si foarte intuitiv in tot ceea ce inseamna realizarea desenelor 2D si intocmirea documentatiilor de proiect.

Utilizarea subscriptiei AutoCAD LT versiunea 2022

Prin intermediul aplicatiei AutoCAD LT 2022 utilizatorii pot crea si pot edita geometria in cadrul diferitelor proiecte. Pe langa posibilitatea de a crea si de a edita geometria in respectivele proiecte, aceasta aplicatie ofera posibilitatea de a adauga inclusiv adnotari pentru acele proiecte care implica desene cu texte, cote, tabele sau leaderi. AutoCAD LT inseamna o automatizare foarte eficienta pentru diferitele actiuni cu caracter repetitiv din etapele de proiectare 2D. In consecinta vorbim despre o crestere foate mare a productivitatii.

AutoCAD LT 2022 inseamna inclusiv automatizarea unor actiuni repetitive, acest proces fiind foarte util pentru a crea proceduri de lucru care sa fie urmate in cadrul proiectarii. Prin urmare avem de-a face cu o aplicatie care sustine integrarea si conectarea facila a fluxului de lucru atat pentru etapa de documentare, cat si pentru etapa de proiectare.

Acest lucru se realizeaza prin accesul la AutoCAD web si AutoCAD mobile pe care il va avea utilizatorul. Aceste doua interfete permit vizualizarea si editarea rapida si indiferent de locatie a desenelor din cadrul proiectului. Accesul la aplicatiile AutoCAD web si AutoCAD mobile se face prin conectarea bazata pe Autodesk ID.

Noul set de functii din versiunea AutoCAD LT 2022

In cadrul versiunii AutoCAD LT 2022 fiecare utilizator poate regasi un nou set de functii. Scopul acestor functii este acela de a facilita procesele precum documentarea, proiectarea, modelarea sau vizualizarea, procese regasite in cadrul fiecarui proiect. Noul set de functii include functia Trace, functia Share, functia Count, functia Push to Autodesk Docs sau functia Floating windows.

Trace este o functie de tip multiplatforma care permite efectuarea de comentarii si diverse adnotari pe desenele proiectelor. Aceste comentarii sau adnotari nu modifica desenele initiale. Share este o functie care contribuie la accesul diferitelor persoane implicate in proiect la desenele proiectului respectiv. Prin stabilirea unor niveluri de acces pentru un desen partajarea se face in deplina siguranta.

Count este o functie care asigura numararea automata a blocurilor sau a entitatilor regasite in desenul unui proiect. Astfel se evita orice eroare umana ce poate interveni la numararea manuala a blocurilor sau a entitatilor. De asemenea, functia Count ofera o automatizare importanta a procesului de proiectare.

Urmeaza functia Push to Autodesk Docs, aceasta permitand utilizatorilor posibilitatea de a publica in format PDF direct in interfata Autodesk Cloud a planselor cu desenele realizate in cadrul proiectului. Ajungem si la functia Floating Windows, aceasta fiind utila pentru a vizualiza sau pentru a edita simultan mai multe fisiere in cadrul unei singure instante AutoCAD. Pentru acest lucru se pot deschide mai multe ferestre alaturate sau fisierele pot fi deschise pe un al doilea monitor.

Tehnologia TrustedDWG care insoteste versiunea AutoCAD LT 2022 inseamna o certitudine in privinta integritatii datelor din cadrul proiectelor care folosesc aceasta aplicatie software. Astfel fiecare utilizator are garantia ca AutoCAD LT 2022 este cea mai sigura metoda pentru a partaja si a stoca desenele din cadrul unui proiect.

Taguri: autocad 2022
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/crearea-desenelor-2d-si-a-documentatiilor-de-proiect-cu-autocad-lt-2022