Cu lapte praf Topfer oferi hrana sanatoasa copilului tau

BUCURESTI - 26 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail


Fiecare copil este unic. Laptele praf Topfer este special conceput pentru nevoile speciale ale nou-nascutilor si este foarte potrivit ca supliment pentru alaptare.

lapte praf Topfer

lapte praf Topfer

De asemenea, iti poti hrani bebelusul cu lapte praf Topfer Bio Pre ca unica hrana, de la nastere pana la sfarsitul perioadei de varsta a biberonului.

Topfer Bio Pre poate fi administrat ori de cate ori este nevoie, adica cat de mult si cat de des doreste copilul sa bea. Laptele praf Topfer Bio Pre este imbogatit cu amestecul Probifido, care a fost incercat si testat de peste 50 de ani (o parte a familiei bacteriene care apare in mod natural in intestin).

Este ideal pentru burtica sensibila a bebelusului si, de asemenea, este ideal pentru bebelusii care au venit pe lume prin cezariana, construindu-le o flora intestinala normal. Topfer Bio Pre contine doar lactoza ca carbohidrat, la fel ca laptele matern.

In plus, laptele praf Topfer contine acizi grasi polinesaturati importanti cu lant lung pentru dezvoltarea sanatoasa a bebelusului si ingrediente de  calitate organica strict controlate.

Probifidoin lapte praf Topfer

Bifidobacteriile sunt printre cele mai importante microorganisme din flora intestinala. Ele joaca un rol central in sanatatea bebelusului tau. Fiecare fiinta umana gazduieste o abundenta de asa-numite microorganisme precum bacterii, ciuperci, drojdii si virusi - conform estimarilor, de aproximativ 1,3 ori mai mult decat propriile noastre celule, cu o greutate totala de aproximativ doua kilograme.

Citeste si: Cum trebuie aleasă formula de lapte praf potrivită pentru bebeluși

Cei mai multi dintre ei traiesc in intestin. Oamenii obisnuiau sa vorbeasca despre „flora intestinala”, pentru ca se credea ca micile ajutoare apartin plantelor. Din moment ce au ajuns mai aproape de centrul cercetarii in urma cu aproximativ 15 ani, micile bacterii, virusi si ciuperci si asociatiile lor complexe, sunt acum numite corect „microbiom” – adica „cele mai mici fiinte vii”. Un microbiom sanatos consta dintr-un numar mare de microorganisme diferite, in special culturi bacteriene protectoare.

Lapte de pornire Topfer Bio 1

Laptele praf Topfer Bio 1 este potrivit ca unic aliment de la nastere daca nu alaptezi, dupa alaptare sau daca bebelusul nu se satura cu adevarat prin alaptarea la san. Este bine tolerat si contine culturi valoroase de bifido, precum si importanti acizi grasi polinesaturati cu lant lung.

Topfer Bio 1 indeplineste cele mai inalte standarde de calitate bazate pe cele mai recente stiinte nutritionale. Cu lapte praf Topfer, fara inginerie genetica, oferi copilului cele  mai bune ingrediente organice. DHA  este cerut de lege pentru formulele pentru sugari. Acizii grasi polinesaturati sunt importanti datorita lantului lung omega-3 si omega-6.

Lapte praf Topfer cu formula biologica suplimentara, oferi o nutritie adecvata varstei copilului si este usor digerabil. Hranirea artificiala este o masura necesara atunci cand mama are probleme cu laptele, iar din anumite motive nu poate hrani copilul intr-un mod natural. In aceste cazuri, formula de lapte praf este singura alternativa pentru bebelus.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/bloomberg-it/cu-lapte-praf-topfer-oferi-hrana-sanatoasa-copilului-tau