Cum amenajezi o sala de evenimente in ton cu ultimele tendinte?

Tecuci - 27 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate

Amenajarea unei sali dedicate organizarii de evenimente presupune o atentie deosebita la detalii, astfel incat totul sa fie perfect pentru momentul festiv, conferind o atmosfera de basm invitatilor si organizatorilor. O componenta esentiala in amenajare este reprezentata de piesele de mobilier.

mobilier de evenimente

mobilier de evenimente

Un aspect elegant, rafinat se va afla intotdeauna in topul cerintelor clientilor. In prezent este extrem de cautata imprimarea unui aer vintage, inspirat din saloanele secolului al XIX-lea, in care se organizau petreceri si baluri fastuase. Cine nu si-ar dori o astfel de atmosfera chiar la propriul eveniment? Imbinand design-ul de acest gen cu nuante si texturi moderne, actuale veti obtine cu siguranta un efect impresionant. De aceea, trebuie sa folosesti culorile si texturile potrivite.

Care sunt cele mai apreciate culori ale momentului?

Gri. Aceasta culoare devinde din ce in ce mai folosita in portofoliile designer-ilor interiori de renume. Griul este extrem de versatil si in nuante deschise se potriveste cu usurinta in combinatie cu alte culori, fie ele vibrante sau mai pale.Galben. Aceasta culoare exprima vitalitatea si luminozitatea, inviorand spatiul. In acelasi timp, in nuantele potrivite poate fi o alegere extrem de rafinata.Albastrul „Aqua”. Este o culoare puternica, vibranta, care se poate integra cu usurinta atat intr-un stil minimalist, cat si intr-unul de tip art deco.

Venim in sprijinul dumeavoastra cu cateva piese realizate la standarde moderne, dar care se inspira din piese clasice, extrem de elegante, integrandu-se de asemnea in gama de culori preferata de design-eri.

Daca sunteti adeptii nuantelor de gri, va recomadam piese precum scaunele Alexander sau Versailles – Al din gama Premium si mesele Elise sau Round. Galbenul a fost valorificat in realizarea scaunului Roma Premium – Al, iar nuanta perfecta de albastru „aqua” este exemplificata de scaunele Elizabeth sau Opera din gama Luxury.

Ce materiale ofera un plus de eleganta si rafinament?

1. Metalul. Detaliile metalice, mai ales in nuante aurii, sunt extrem de elegante si completeaza perfect piesele de mobilier destinate ocaziilor speciale.

2. Sticla. Masutele din sticla se potrivesc cu usurinta in orice ansamblu, fara sa incarce prea mult din punct de vedere vizual.

3. Catifeaua. Acest material arata genial ca tapiterie pentru scaune restaurant sau canapele si se va mentine in trend mult timp.

Aceste materiale au fost folosite in compozitia majoritatii produselor, printr-o imbinare armonioasa, extrem de placuta din punct de vedere estetic. Detaliile metalice arata intotdeauna minunat alaturi de catifea - pentru scaune si canapele sau sticla – pentru mese.

WeDeco va pune la dispozitie mai multe game, adaptate mai multor stiluri de design interior, care sunt capabile sa cucereasca chiar si cei mai pretentiosi clienti. Nu ezita sa alegi un mobilier de evenimente rafinat, in acord cu tendintele momentului!