Cum gasesti cei mai buni specialisti in reparatii cutii automate

BUCURESTI - 3 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Masinile avand o cutie de viteze automata au inceput sa fie tot mai cautate si de catre romani. Prin urmare, parcul auto de astfel de masini a inceput sa fie tot mai numeros si implicit si nevoia de servicii pentru astfel de cutii automate a crescut. Tocmai de aceea, profesionistii de la Automatic Gearbox in solutionarea oricaror probleme aparute la cutiile de viteze ale masinilor s-au specializat in reparatii cutii automate .

.

.

Datorita faptului ca pentru orice masina cutia de viteze reprezinta o piesa esentiala pentru buna functionare a masinii, la primele semne ca ar exista mici probleme la cutia de viteze este recomandat sa te adresezi unor specialisti de la o unitate de service auto. Cu atat mai mult atunci cand vorbim despre cutiile de viteze automate, acestea fiind mult mai complexe decat cele manuale.

Daca pana acum nu ai mai avut o masina avand o cutie de viteze automata si nu stii exact cum poti sa gasesti cei mai buni specialisti in reparatii cutii automate, atunci tine cont de sugestiile urmatoare si cu siguranta vei face alegerea potrivita.

Tine cont de experienta

Exista numeroase unitati de service auto care au fost infiintate recent, odata cu cresterea numarului de masini avand cutii de viteze automate. Ei bine, daca vrei sa ai certitudinea ca vei beneficia de servicii profesionale si de cea mai buna calitate, atunci este important sa alegi o unitate de service specializata in reparatii cutii automate care sa aiba o experienta cat mai vasta.

Pachetul de servicii oferite

Problemele aparute la cutia de viteze automata pot fi foarte diverse si tocmai de aceea trebuie sa gasesti acel service auto care ofera un pachet de servicii complet, de la revizii periodice, la diagnoza, reconditionarea cutiei de viteza, inlocuirea pieselor uzate sau chiar inlocuirea completa a cutiei de viteze automata.

Garantia calitatii

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii in tot ceea ce inseamna reparatii cutii automate trebuie sa te asiguri ca unitatea de service la care vei apela este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR) si ca ofera garantie pentru piesele inlocuite, dar si pentru manopera.

Raportul calitate-pret

Cu toate ca orice sofer isi doreste sa beneficieze de servicii de reparatii cutii automate la cea mai buna calitate, este foarte important ca pretul sa nu fie unul prohibitiv. De aceea, atunci cand alegi un service auto pentru solutionarea problemelor la cutia de viteze automata este foarte important sa ai in vedere si pretul serviciilor oferite.

Timpul de programare si solutionare a defectiunilor

Masina este un bun extrem de necesar pentru a rezolva numeroase treburi zilnice. Tocmai din acest punct de vedere atunci cand alegi un service auto pentru repartii cutii automate trebuie sa te asiguri ca in scurt timp masina ta va fi din nou gata de drum.

 Daca vrei sa ai certitudinea celei mai bune alegeri in materie de reparatii cutii automate, atunci alege Automatic Gearbox. Firma autorizata RAR care ofera diagnoza gratuita si fara programare prealabila ofera o gama completa de servicii la cele mai bune preturi de pe piata. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite de Automatic Gearbox acceseaza www.reparatiecutieautomata.ro.